KLANDRER IKKE EKSKJÆRESTEN: Amy Schumer forteller åpent om sin ubehagelige seksuelle debut i et intervju med Marie Clarie. Foto: Reuters / NTB Scanpix
KLANDRER IKKE EKSKJÆRESTEN: Amy Schumer forteller åpent om sin ubehagelige seksuelle debut i et intervju med Marie Clarie. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

- Min første seksuelle erfaring var ikke en god en

Amy Schumer liker dårlig å tenke tilbake på sin seksuelle debut. 

Amy Schumer (35) er blitt et hett navn i Hollywood med filmsuksessen «Trainwreck», og i september gjester hun Oslo Spektrum med stand up-showet «Amy Schumer Live».

Skuespilleren og komikeren er kjent for ikke å frykte tabuer, og i et nytt intervju med Marie Claire forteller hun åpent om sin ubehagelige seksuelle debut:

- Min første seksuelle erfaring var ikke en god en. Jeg tenkte ikke på det før jeg begynte å lese i dagboken min igjen.

- Ikke et offer

- Da det skjedde, skrev jeg om det nesten som en filleting. «Det var sånn, jeg bare så ned og innså at han var inni meg. Han sa 'jeg er så lei meg' og 'jeg kan ikke tro at jeg gjorde dette'», minnes Schumer i intervjuet.

35-åringen legger til at hun ikke bærer nag til sin daværende kjæreste, og at de to ikke har kontakt i dag.

Amy Schumer vil ikke kalle seg selv et offer, men problematiserer måten voldtektsofre blir behandlet i samfunnet.

- Du vet, med voldtektsofre er det ikke bare skam, det er raseri. Det gjør folk rasende hvis du ikke er et «perfekt» offer, påpeker hun i intervjuet.

Venninner med dårlig rykte

Dette er ikke første gang den populære «Trainwreck»-stjernen snakker åpenhjertig om sine egne seksuelle erfaringer.

I et intervju med Vogue nylig fortalte Schumer følgende om sin egen ungdomstid:

- Jeg var alltid guttegæren, men jeg var ikke promiskuøs.

Venninnene hennes bestod stor sett av jenter som gikk på katolsk skole og hadde et dårlig rykte, heter det i Vogue-artikkelen.

I dag er Amy Schumer lykkelig med kjæresten Ben Hanisch (29), som hun ble sammen med i fjor. Imidlertid har hun visse problemer med å tro på at lykken blir langvarig.

- Hver gang vi sier ha det til hverandre, så tenker jeg alltid negativt: «Dette var en fin siste uke sammen», røpet hun i intervjuet med Marie Claire.

Denne saken ble først publisert hos Seher.no