Zac Efron og Sarah Bro:

- Min største hjertesorg

Danske Sarah Bro åpner seg om forholdet til det som skal være Hollywood-stjerna Zac Efron.

POPULÆR: Zac Efron ble stjerne over natta da han spilte hovedrollen i «High School Musical». Populariteten har ikke blitt mindre gjennom åra. Foto: Splash News / NTB
POPULÆR: Zac Efron ble stjerne over natta da han spilte hovedrollen i «High School Musical». Populariteten har ikke blitt mindre gjennom åra. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 skrev en rekke internasjonale medier at Hollywood-stjerna Zac Efron (33) hadde funnet lykken med den danske svømmeren Sarah Bro (25).

Paret ble tidvis observert ute sammen, men duoen bekreftet aldri forholdet. I januar 2020 hevdet imidlertid Us Weekly at paret hadde brutt med hverandre etter et snaut år.

Til tross for at verken Efron eller Bro har nevnt hverandre med navn, har sistnevnte tidligere snakket åpent om et forhold hun skal ha hatt til «en filmstjerne». Tvilen blir ytterligere feid til side når hun nå åpner seg i den danske podkasten «112 for knuste hjerter».

Der omtaler hun ekskjæresten som en filmstjerne hun selv hadde plakater av på jenterommet som ung. Det nevnes også at danske medier skrev om forholdet, og ifølge danske BT er Efron det eneste forholdet til Bro som er nevnt i danske medier.

Hun navngir ham derimot ikke denne gangen heller.

Kontrastfylt

I podkasten omtaler Bro bruddet med filmstjerna som sin «største hjertesorg». Hun skal heller aldri ha vært så forelska før, og beskriver forelskelsen som elektrisk og overveldende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer