Zac Efron og Sarah Bro:

- Min største hjertesorg

Danske Sarah Bro åpner seg om forholdet til det som skal være Hollywood-stjerna Zac Efron.

POPULÆR: Zac Efron ble stjerne over natta da han spilte hovedrollen i «High School Musical». Populariteten har ikke blitt mindre gjennom åra. Foto: Splash News / NTB
POPULÆR: Zac Efron ble stjerne over natta da han spilte hovedrollen i «High School Musical». Populariteten har ikke blitt mindre gjennom åra. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 skrev en rekke internasjonale medier at Hollywood-stjerna Zac Efron (33) hadde funnet lykken med den danske svømmeren Sarah Bro (25).

Paret ble tidvis observert ute sammen, men duoen bekreftet aldri forholdet. I januar 2020 hevdet imidlertid Us Weekly at paret hadde brutt med hverandre etter et snaut år.

Til tross for at verken Efron eller Bro har nevnt hverandre med navn, har sistnevnte tidligere snakket åpent om et forhold hun skal ha hatt til «en filmstjerne». Tvilen blir ytterligere feid til side når hun nå åpner seg i den danske podkasten «112 for knuste hjerter».

Der omtaler hun ekskjæresten som en filmstjerne hun selv hadde plakater av på jenterommet som ung. Det nevnes også at danske medier skrev om forholdet, og ifølge danske BT er Efron det eneste forholdet til Bro som er nevnt i danske medier.

Hun navngir ham derimot ikke denne gangen heller.

KIDNAPPET: Zac Efron og broren Dylan bestemmer seg for å "kidnappe" bestefaren deres slik at de kan få sett EM-finalen sammen. / Instagram: zacefron Vis mer

Kontrastfylt

I podkasten omtaler Bro bruddet med filmstjerna som sin «største hjertesorg». Hun skal heller aldri ha vært så forelska før, og beskriver forelskelsen som elektrisk og overveldende.

Det skal ha oppstått store gnister allerede ved første møte - faktisk så store gnister at stjerna skal ha bedt henne flytte inn før andre date ble et faktum. Bro ønsket imidlertid ikke noe hysteri rundt forholdet, og skal ha bedt om å holde det hemmelig.

Tida som fulgte skulle vise seg å få de høyeste oppturene, men også de laveste nedturene hun hadde opplevd. Vinden skal nemlig ha snudd like raskt som romansen oppsto.

Godtok det vonde

Bro beskriver en forelskelse så dyp at hun til slutt aksepterte ting hun aldri ville akseptert den dag i dag.

- Det ble gradvis verre og verre. Det ble dårlig stemning og vi stengte oss inne i oss selv. Det ble veldig stressende og vi kommuniserte dårligere etter hvert, sier hun.

Til tross for alt det negative, tviholdt hun likevel på forholdet. Hun forteller at hun til slutt var så avhengig av kjærligheten hans, at hun klamret seg til ham om kvelden, fordi hun ikke visste om han fremdeles kom til å være der dagen etter.

- Hvis jeg fikk et kompliment ble jeg helt høy på det. Jeg kunne like godt vært avhengig av alkohol eller forskjellige stoffer. Jeg ble helt oppslukt, og jeg følte meg så alene, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer