Tone Damli:

- Minner om en krise

Angrer på tidligere motevalg.

MOTEINSPIRASJON: Tone Damli er for mange en inspirasjon når det kommer til mote. Likevel er det en periode hun anser som verre enn andre. Foto: Alexander Vestrum/NTB
MOTEINSPIRASJON: Tone Damli er for mange en inspirasjon når det kommer til mote. Likevel er det en periode hun anser som verre enn andre. Foto: Alexander Vestrum/NTB Vis mer
Publisert

Den blide Sogndalsjenta Tone Damli (34) ble et kjent fjes da hun i 2005 endte på en andreplass i «Idol». Siden den gang har hun utviklet seg som artist, samtidig som hun har holdt på med andre prosjekter.

Nylig imponerte 34-åringen stort som kompaniaspirant i «Kompani Lauritzen», og nå er hun også aktuell med podkasten «Råning med Tone».

Damli ble raskt en moteinspirasjon for kvinner landet rundt etter «Idol»-deltakelsen. I tillegg til å ha designet sin egen kleskolleksjon, har hun flere ganger fått tildelt tittelen som «Norges best kledde kvinne».

Men at noen ble inspirert av 16 år gamle «Idol»-Tone, er for Damli litt vanskelig å forstå.

TV-FLAUSE: Tone Damli forteller om da hun skulle opptre på « NRK Super». Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Minner om krise

Da Dagbladet møtte artisten under lanseringsfesten til den nye Høyer-butikken nylig, kunne hun nemlig avsløre hva hun anser som sitt verste moteøyeblikk.

- Det er veldig mange! Hvis man ser tilbake på «Idol»-tida mi så er jo det noe som minner om krise, forteller hun lattermildt.

2005: Damli ser tilbake på motevalgene sine under «Idol»-tiden med humor. Foto: Morten F. Holm / NTB
2005: Damli ser tilbake på motevalgene sine under «Idol»-tiden med humor. Foto: Morten F. Holm / NTB Vis mer

Selv om Damli ikke vil anse 2005 som hennes beste år innen mote, ser hun tilbake på det hele med et smil.

- Men det går jo helt greit, det var jo sånn det var på den tida! Jeg velger å ikke fokusere på det negative.

Til stede på lanseringsfesten var også influenser og god venn av Damli, Sebastian Solberg (31). Han er på sin side ikke i tvil om hva han synes om stilen til artisten.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

For når Dagbladet spør om hennes beste moteøyeblikk, rekker Damli knapt å tenke ut et svar før Solberg svarer for henne:

- Tone naken på «Mann»-coveret, det er ditt beste moteøyeblikk! Den får du, sier han humoristisk.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer