«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

Minnes mora:
- Savner henne

I 2019 opplevde Vår Staude å miste mora til kreft. Nå snakker hun ut om sorgen.

OM SAVNET: I søndagens episode av «71 grader nord - kjendis» snakker Vår Staude om mora, og hvor mye hun savner henne. Video: Discovery+ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er «God morgen Norge»-programleder Vår Staude (54) å se i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

I kveldens episode får man være vitne til at Staude sammen med de gjenværende deltakerne Adrian Sellevoll (22), Henrik Elvestad (47), Victor Sotberg (29) og Fay Wildhagen (27) klatre opp en fjelltopp, noe som viser seg å bli et rørende øyeblikk for Staude.

  • Se video øverst i saken!

I september 2019 opplevde nemlig «God morgen Norge»-programlederen å miste mora, Åse Staude, til kreft. Hun ble diagnostisert med bukspyttkjertelkreft våren 2019, og gikk bort 88 år gammel.

Staudes mor var syk i fem uker, før hun sovnet fredelig inn på Hospice Stabæk omringet av sine nærmeste.

- Sto meg utrolig nær

I søndagens episode minnes Staude mora si, der hun står i fjellveggen og ser utover fjelltoppene og havet.

- Kanskje det er her hun er - mora mi. Jeg har gått og lett etter henne i hele dag, skjønner du. Det er veldig rart. Det er bare noen dager igjen så er det ett år siden bålet brant ut, mens vi satt ved siden av henne. Jeg har gått rundt i hele år og ventet på at hun plutselig skulle ringe på eller være et sted, sier en rørt Staude i episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.