Miranda McKeon:

Miranda (19) må fjerne begge brystene

«Netflix»-stjerna Miranda McKeon fikk påvist brystkreft.

OPERASJON: Miranda McKeon må operere vekk begge brystene for å bli kvitt kreften. Foto: Instagram
OPERASJON: Miranda McKeon må operere vekk begge brystene for å bli kvitt kreften. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 19 år gamle Netflix-stjerna Miranda McKeon er mest kjent for sin rolle som Josie Pye i seersuksessen «Anne with an E».

I juni delte kom den triste beskjeden om at hun hadde blitt diagnostisert med brystkreft. Nyheten delte hun med sine 1,1 millioner følgere på Instagram.

«Det er med et tungt, men håpefullt hjerte at jeg deler nyheten om at jeg nylig ble diagnostisert med brystkreft», innledet 19-åringen innlegget.

«Jeg er 19 år og statistikken sier at sjansen for å ha brystkreft i denne alderen er én av en million. Bokstavelig talt, søk det opp på Google. Jeg er spesiell - men det visste vi», skrev hun videre.

Nylig delte hun imidlertid en ny oppdatering på Instagram, ifølge danske Ekstra Bladet. Der fortalte hun at hun skulle fjerne begge brystene sine:

«I dag er den store dagen!!! Jeg har ankommet San Francisco og skal gjennomgå en operasjon jeg har ventet på i nesten fem måneder».

Dobbel mastektomi

Det er imidlertid ikke uten grunn at McKeon har ventet på denne operasjonen, da den skal fjerne all kreften fra kroppen hennes.

«Jeg må ha en dobbel mastektomi - en prosedyre som fjerner alt brystvev under huden på begge sider, samt noen lymfeknuter på høyre side. Det vil eliminere all kreft og redusere risikoen for tilbakefall betydelig i framtida. Det betyr også at jeg kommer til å bli kreftfri!», fortsatte hun i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer