Jan Thomas:

Misbrukt i reklame: - Jeg er rasende

Har involvert advokatene sine.

REKLAMEMISBRUK: Stylist Jan Thomas er rasende over å ha blitt misbrukt i reklamekampanje på Facebook. Nå har 52-åringen innblandet advokatene sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REKLAMEMISBRUK: Stylist Jan Thomas er rasende over å ha blitt misbrukt i reklamekampanje på Facebook. Nå har 52-åringen innblandet advokatene sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det dukker stadig opp kjente fjes i falsk markedsføring på nettet, hvor kjendisene angivelig fronter alt fra slankeprodukter til rynkekremer.

Denne gangen er det den profilerte stylisten Jan Thomas (52) som oppdaget til sin store forskrekkelse i går, at han var blitt misbrukt i en reklamekampanje.

Reklamen fra Helse Nyheter dukket opp på Facebook med et tydelig bilde av 52-åringen, og handler om at Jan Thomas lanserer en ny slankekur for det norske markedet.

Reklamekampanjen skriver blant annet at du kan få Jan Thomas' nye kur helt gratis, og at «Ake allerede har gått ned 30 kilo».

Involverer advokater

Reklamemisbruket gjør 52-åringen rasende, og han hevder til Dagbladet at slik misbruk er direkte ulovlig.

- Det er ikke alle som følger meg som følger like godt med, og da kan det fort virke troverdig for noen. De har brukt et bilde av meg fra Elle-gallaen og det er jo et skittent triks for å få det til å se ekte ut, men det er direkte ulovlig, forteller Jan Thomas til Dagbladet, og legger til:

- Folk biter på, for jeg gjør jo en del rare ting, men slikt som dette skal jeg ha meg frabedt. Advokatene mine er allerede på saken og jobber med den. Jeg skal jobbe for at de som står bak får maks straff for dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer