Tone Damli:

Misbrukt i reklame: - Irriterende

Tone Damli går ut mot falske reklamer på Instagram

MISBRUKT: Tone Damli har blitt misbrukt i rekame på sosiale medier. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MISBRUKT: Tone Damli har blitt misbrukt i rekame på sosiale medier. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det dukker stadig opp reklamer i sosiale medier med bilder av ulike kjendiser. I mange av disse er kjendisene faktisk ansikt utad for et produkt, men det er også flere tilfeller hvor bilder av dem er blitt brukt uten deres samtykke.

«Kompani Lauritzen»-aktuelle Tone Damli (33) er en av dem som nå opplever å bli misbrukt i en reklame. Det deler hun selv på Instagram.

Damli har tatt en skjermdump av en reklame hvor det er brukt et bilde av henne hvor det renner en tåre nedover kinnet hennes. I teksten har de skrevet at hun ikke vil vise seg offentlig lengre og at hun av avslører den virkelige årsaken.

Det skal vise seg å ikke stemme. Over skjermdumpen raser nemlig 33-åringen mot reklamer som denne.

«Får mange meldinger om dette for tida. Dette er SELVFØLGELIG bare bullshit. Irriterende greier og håper folk ser at dette er fake. Dumt at slikt får lov til å florere».

Dagbladet har vært i kontakt med Damlis manager, David Eriksen (54), som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til det, men at de er på saken.

- Vi jobber hardt for å få det ned. Det er umulig å vite hvem som er avsender, men det viktigste for Tone er å formidle til sine følgere at dette er svindel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer