«Farmen»-Gunnar:

- Misfornøyd med klippinga

Gunnar Svingen kjenner seg ikke helt igjen i det som kom fram på TV.

KRITISK: Gunnar Svingen mener at han meldte seg til søndagens tvekamp. Det er ikke registrert i opptakene, ifølge TV 2. Foto: Alex Iversen / TV 2

KRITISK: Gunnar Svingen mener at han meldte seg til søndagens tvekamp. Det er ikke registrert i opptakene, ifølge TV 2. Foto: Alex Iversen / TV 2

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag var det utfordrer Gunnar Svingens (25) tur til å reise hjem fra «Farmen»-gården. Det måtte han etter å ha tapt en spennende tvekamp i øksekast mot Simon Tronstad Jacobsen (23).

- Jeg var sykt gira. Jeg klarte ikke holde meg unna. Jeg og Simon hadde en egen avtale om ikke å velge hverandre, så jeg vet ikke helt hva som skjedde der. Men jeg meldte meg uansett som andrekjempe, uttalte den hjemsendte «Farmen»-deltakeren til Dagbladet søndag.

- En overrasket pyse

Etterpå, etter selv å ha sett episoden, er 25-åringen imidlertid litt skuffa over at det i programmet ikke kom fram at han skal ha «meldt seg» til å være andrekjempe.

- Jeg er misfornøyd med klippinga. De har jo tatt bort hele greia om at jeg ønsket meg kampen. De får meg til å se ut som en overrasket pyse, skriver han i en tekstmelding til Dagbladet.

Simon Tronstad Jacobsen kjenner seg ikke igjen i motstanderens betraktninger av det hele.

- Ha ha, jeg hadde ingen avtale med Gunnar om å velge ham. Jeg valgte ham fordi jeg så på ham som den jeg uten tvil ville slått i samtlige øvelser, sier Jacobsen, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer