HEVDER BROWN TRAKK ET SKYTEVÅPEN MOT HENNE: Glamourmodell og missedronning Baylee Curran har til en rekke medier hevdet at Chris Brown trakk en pistol mot henne i natt. Hun måtte angivelig rømme fra eiendommen og gjemme seg under naboens bil. Foto:&nbsp;<span style="font-family: inherit; line-height: 1.6; background-color: initial;">Erik Jordan/Press Line/Splash</span>
HEVDER BROWN TRAKK ET SKYTEVÅPEN MOT HENNE: Glamourmodell og missedronning Baylee Curran har til en rekke medier hevdet at Chris Brown trakk en pistol mot henne i natt. Hun måtte angivelig rømme fra eiendommen og gjemme seg under naboens bil. Foto: Erik Jordan/Press Line/SplashVis mer

Missedronninga Baylee hevder Chris Brown pekte en pistol mot henne

Modellen hevder at Chris Brown tok fram pistolen etter en krangel om diamantsmykker. 

(Dagbladet): Seint tirsdag kveld kom meldingene om at politiet i Los Angeles hadde omringet eiendommen til rapperen Chris Brown. Årsaken til utrykningen var at en kvinne hevdet Brown hadde pekt et skytevåpen mot henne.

Klokka 02.45 norsk tid i natt kom meldinga om at Brown var arrestert, mistenkt for overfall med dødelig våpen. Ifølge Los Angeles Times ble han løslatt tidligere i dag, etter å ha betalt en kausjon på litt over to millioner norske kroner.

Til kjendisnettstedet TMZ hevder nå missedronninga Baylee Curran at det var hun Brown trakk våpenet mot.

Los Angeles Times skriver også at Curran er kvinnen Brown trakk våpenet mot. Angivelig skal dramaet ha oppstått som følge av en krangel om smykker.

Skal ha tatt opp en pistol

Curran, som ifølge TMZ ble kåret til Miss California Regional 2016, forteller i et lengre intervju at starten av kvelden var fin.

Hun hevder at hun hadde en god tone med både Brown og rapperen Ray J. Curran vil ikke svare på om det var alkohol eller narkotika i huset, men svarer på hvordan situasjonen hun befant seg i var:

VAR HOS CHRIS BROWN: Modell og missedronning Baylee Curran hevder at rapperen Chris Brown pekte et skytevåpen mot henne i natt. Foto: Stella Pictures
VAR HOS CHRIS BROWN: Modell og missedronning Baylee Curran hevder at rapperen Chris Brown pekte et skytevåpen mot henne i natt. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg satt meg i boblebadet litt, og en av vennene mine svømte i bassenget. Da vi gikk inn igjen så jeg en mann som solgte diamantklokker og diamantsmykker. Da så jeg et diamantsmykke jeg likte, og selvfølgelig ville jeg se på det, forteller hun.

Missedronninga påpeker videre at hun aldri prøvde å ta opp smykket eller å stjele det. Hun hevder så at en av mennene i rommet ble irritert, og at han tente lunta til Brown.

Rapperen skal så ha tatt opp en pistol, pekt den mot Curran og bedt henne «komme seg til helvete ut» av huset. Flere andre jenter som befant seg i huset tidligere på kvelden skal også ha blitt kastet ut av Brown.

- To av vennene hans fulgte meg ut, og jeg ventet ved porten. En av Chris' venner kom ut med skoene mine og telefonen min, og ba meg signere noe. Det var en taushetserklæring, hevder hun.

Curran skal angivelig ha nektet å signere, og forlot eiendommen med tingene sine. De skal ha gjemt seg under en bil hos Browns nabo, og ha bedt naboen om å kontakte politiet.

Forsvarte seg på Instagram

Samtidig som politiet holdt stand utenfor huset hans, postet Brown flere Instagram-videoer fra huset der han viser til at politiet er utenfor.

- Så jeg har ikke sovet halve natta, jeg våknet akkurat opp til lyden av disse jæ**a helikopterne, de er overalt, politi er ute ved porten, fortalte han i den ene videoen.

I en annen video avviser Brown at han har gjort noe galt, og refser politiet.

- Jeg har ikke gjort en dritt. Jeg kommer ikke til å gjøre en dritt, hevdet han.

De siste timene har det dukket opp flere støtteerklæringer fra kolleger av Brown i sosiale medier. På rapperens Instagram-konto la Ray J ut en video til Browns forsvar i 10-tida onsdag formiddag.

Real friends!!!!! The world will see!!! TRUST ME

En video publisert av 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial)

- Jeg er lei meg for i dag og misfornøyd med hvordan ting har blitt gjort. Folk tar en falsk historie og blåser det opp til mer enn hva det er, forteller han i videoen og fortsetter:

- Det skal ikke være sånn. Jeg støtter min kamerat Chris og jeg støtter hele bevegelsen. Denne dritten må endre seg, dette kan ikke skje hver gang noen vil tjene en krone på å snakke tull, sier han i videoen.

Den profilerte advokaten Mark Geragos har lagt ut en melding på Twitter der han skriver at Brown har det bra og at anklagene er falske. Rapperen får også støtte fra Bruno Mars, som skriver at han ber for Brown og at «vi trenger deg».

Anklager politiet for rasisme

I sosiale medier har det kommet en rekke reaksjoner fra fans etter nattens hendelser.

Politiet blir fra flere hold anklaget for å ha rykket ut med såpass mange betjener fordi offeret var hvit i huden.

«Jenta: Chris Brown trakk en pistol mot meg. Politiet: Vi trenger mere bevis. Jenta: Jeg er hvit. Politiet: Ikke si noe mer», har en Twitter-bruker skrevet. Vedlagt ligger enkelte bilder fra den storslåtte aksjonen rundt Browns hus, der helikopter og flere biler dukket opp i natt.

Nevnte melding er delt videre over 1000 ganger, og en rekke lignende bildeserier går sin seiersgang på Twitter.

Politiet har ikke kommentert hvorfor de rykket ut med såpass mange biler og betjenter.

Dømt før

Dette er ikke Browns første møte med lovens lange arm.

I 2009 ble han dømt til prøvetid og samfunnstjeneste for å ha vært voldelig mot sin daværende kjæreste Rihanna. .

I 2013 ble Brown og hans livvakt arrestert for overfall, og valgte kort tid etterpå å legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk.

Senere samme år ble han sparket ut av klinikken, fordi han hadde kastet en stein gjennom vinduet til bilen der moren hans satt.

I 2014 havnet han på ny i klammeri med loven, da han ble arrestert for brudd på prøvetiden. Samme år erkjente han straffskyld for overfallet han og livvakten sto bak i 2013, og ble dømt til to dager bak murene.

Ifølge ABC7 har politiet rykket ut til Browns hjem en rekke ganger det siste året, på grunn av støyklager fra naboer.