Sarah Natasha Melbye:

Mistenker to i Snømonster-kostymet

Sarah Natasha Melbye er kanskje en av landets fremste «Maskorama»-eksperter. Nå deler hun sine beste tips med Dagbladet.

EKSPERT: Det er få som har bedre kontroll på «Maskorama» enn Sarah Natasha Melbye. Foto: Stig Rune Buvarp / Fremantle Podkast
EKSPERT: Det er få som har bedre kontroll på «Maskorama» enn Sarah Natasha Melbye. Foto: Stig Rune Buvarp / Fremantle Podkast Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets største gjettelek er i gang for fullt og hver lørdag benker over en million nordmenn seg foran TV-skjermen for å se hvem som må ta av maska i kveldens «Maskorama»-episode.

Da programmet for første gang gikk på TV i fjor, ble det raskt en stor suksess. Det har ført til at NRK i år har startet opp en egen podkast med navn «Maskorama-podkasten» med Sarah Natasha Melbye (46) som programleder. Podkasten er tilgjengelig i NRK Radio-appen.

46-åringen fulgte programmet tettere enn de fleste i fjor, og med et excel-skjema holdt hun styr på alle hint og teorier:

- Jeg var veldig overbevist om at Trollet var Cess (Cecilie Steinmann Neess, 34, journ.anm.) veldig lenge. På et tidspunkt drev jeg og sendte henne meldinger på lørdagskveldene for å se om hun svarte. Men jeg tror hun gjennomskuet meg fordi hun svarte på en svært mistenksom måte, og det tror jeg hun gjorde med vilje. Jeg tror hun koste seg med det, ler Melbye.

Til tross for denne lille bommen, tok Dagbladet turen til Fremantles kontorer på Frogner i Oslo for å få noen tips fra en av landets fremste «Maskorama»-eksperter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.