Ashley Cain:

Mistet dattera - snakker ut om sorgen

- Hjertet mitt er knust.

I SORG: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I helga gikk hun bort, og nå åpner foreldrene opp om sorgen. Foto: Skjermdump / Instagram
I SORG: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I helga gikk hun bort, og nå åpner foreldrene opp om sorgen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter seks tunge måneder kunne den tidligere fotballspilleren Ashley Thomas Cain (30), også kjent fra «Ex on the Beach» og MTV-serien «The Challenge», i helga melde at han hadde mistet sin åtte måneder gamle datter, Azaylia Diamond Cain.

I fjor ble hun nemlig diagnostisert med leukemi - en nyhet han først delte med følgerne sine i oktober. Den gang beskrev han datteras kreftnyhet som det mest opprørende, skremmende og hjerteskjærende han hadde opplevd.

Etter flere måneder med hyppige oppdateringer om datteras helse, kom den hjerteskjærende nyheten om Azaylias dødsfall lørdag.

«Hvil i paradis, prinsesse. Jeg vil alltid holde deg i hjertet mitt, helt til jeg kan holde deg igjen i himmelen», skriver han i et ferskt innlegg på Instagram.

Nå åpner 30-åringen, samt Azaylias mor, ytterligere opp om sorgen.

SYKE: De tre brødrene Caison, Tristen og Carter har alle arvet den sjeldne krefttypen som rammer synet fra sin mor. Hun hadde selv kreften som barn, men trodde aldri at hun skulle gi sykdommen videre til alle de tre barna. Video: HLN/CNN Vis mer

«Du reddet livet mitt»

I et innlegg på Instagram skriver nemlig realityprofilen at sorgen han sitter igjen med oppleves som ubeskrivelig.

«Hjertet mitt er knust. Du ga livet mitt mening, mitt ansikt et smil, fylte hjertet mitt med kjærlighet og sjela mi med stolthet. Jeg kan ikke beskrive tristheten og smerten med ord, det finnes ikke nok ord til å beskrive den», innleder han innlegget.

30-åringen skriver videre at han elsker dattera med hele seg, og at savnet er stort allerede.

«Du gjorde meg til en bedre mann. Du gjorde meg til den personen jeg alltid ønsket å være. Du lærte meg mer på dine åtte måneder enn jeg har lært hele livet. Jeg vet ikke hvorfor du har blitt tatt fra meg, og hjertet mitt verker i ditt fravær».

«Du reddet livet mitt, det gjorde du virkelig. Med min andre sjanse lover jeg deg at jeg skal få ditt navn til å leve videre i våre hjerter, våre tanker og våre bønner».

Avslutningsvis skriver realityprofilen at han er velsignet, beæret og priviligert som har fått være faren hennes, og at han ville gått gjennom all smerten igjen og igjen - fordi det hun ga ham i de åtte månedene vil være med ham for alltid.

STOLTE: Michael Bublé og kona Luisana Lopilatos, holdt nylig en direktesending på Instagram, hvor den tidligere kreftsyke sønnen deres, Noah, dukket opp. Reporter: Christian Wehus. Video: @Michael Bublé. Vis mer

I sorg

I et eget innlegg på Instagram skriver Azaylias mor, Safiyya Vorajee, at hun vil benytte anledningen til å takke for alle fine meldinger og fantastiske videoer hun har mottatt de seineste dagene.

«Det er så vakkert», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Hver dag blir vanskeligere, men Azaylia lærte meg styrke og mot som hun utførte 100 prosent, og jeg må gjøre henne stolt ved å gjøre det samme. En spesiell takk til Azaylia for å lære oss alle den virkelige meningen med livet».

Vorajee har, i likhet med Cain, delt hyppige statuser gjennom datteras åtte måneder lange liv.

Transplantasjon

Ifølge Lommelegen er leukemi, som også kalles blodkreft, kreft i vevene i kroppen som lager blodceller, inkludert beinmargen og lymfesystemet.

Azaylia ble født i august, men allerede i oktober kom den knusende kreftnyheten.

«Jeg fant ut at min vakre datter Azaylia Diamond Cain, ble diagnostisert med en veldig sjelden aggressiv form for leukemi, som har ført til mange komplikasjoner», var blant det han skrev i innlegget på Instagram den gang.

I januar kom det fram at dattera skulle gjennomgå en stamcelletransplantasjon, ifølge blant andre Us Weekly. I februar meldte foreldene at transplantasjonen var vellykket.

I månedene etter forverret imidlertid datteras sykdom seg, og lørdag gikk hun bort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer