Influenser Kate Hudson:

Mistet dattera (2)

Influenserens datter døde.

I SORG: Influenser Kate Hudson (med samme navn som skuespilleren) og forloveden mistet sin to år gamle datter i helga. Foto: Privat, skjermdump fra Instagram
I SORG: Influenser Kate Hudson (med samme navn som skuespilleren) og forloveden mistet sin to år gamle datter i helga. Foto: Privat, skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiktok-profil og influenser Kate Hudson delte mandag den tragiske beskjeden om at hennes to år gamle datter Eliza er død.

Den lille jenta har ifølge E! News kjempet mot den sjeldne krefttypen rhabdoid tumor siden hun var ti måneder gammel, en kamp familien valgte å dele med følgerne sine.

- Mareritt

Ifølge NHI er rhabdoid tumor en sjelden svulst som forekommer i all hovedsak hos barn under tre år. Eliza gikk bort søndag.

«Min skjønne lille jente. Jeg vet ikke hvordan vi skal gå videre uten deg. Jeg lovte deg at vi skulle være modig slik som deg. Men vi er knust», skriver mora, som legger til at hun vet at dattera ikke plages lenger.

«Jeg trodde at ettersom vi visste du skulle dø, at din bortgang ikke ville føles så plutselig. Men det gjorde den. Jeg var ikke klar for å se det jeg så», fortsetter hun.

Hudson skriver videre at da hun våknet etter datteras bortgang, forsøkte hun å ta tak i hånda hennes, før hun avslutningsvis skriver:

«Jeg vil tro på at jeg vil våkne fra dette marerittet og at du vil være der og holde hendene våre. At du forteller oss at det bare var en drøm».

Innsamling

I november i fjor opprettet Hudsons forlovede, Chance Moore, en GoFundMe-aksjon hvor den lille jenta ble beskrevet som «leken, energisk, sassy, morsom, intelligent, glad, sarkastisk, sjefete og snill jente, som var fascinert av livet».

TAR ALT: Den kreftsyke influenseren bestemte seg denne uka for å fjerne alt håret. - Jeg trodde det skulle være vanskelig, skriver hun på Instagram. Video: Instagram / @elin.kjos Vis mer

I skrivende stund er det samlet inn over 78 000 dollar, over 670 000 norske kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer