Christina Perri:

Mistet datteren: - En lang vei å gå

Artisten deler følelser og tanker rundt dødfødselen.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av november kom den hjerteskjærende nyheten om at den amerikanske artisten Christina Perri (34) og ektemannen Paul Costabiles (33) datter kom til verden dødfødt.

«I går kveld mistet vi jenta vår. Hun var dødfødt etter å ha kjempet så hardt for å klare seg. Hun får fred nå og vil for alltid leve i våre hjerter», skrev Perri til et bilde av tre hender på Instagram.

Det har nå gått noen måneder siden ekteparet mistet dattera, og sorgen er fortsatt vond å bære for artisten, ektemannen og deres tre år gamle datter Carmella Stanley Costabile.

Tung tid

I et innlegg på Instagram-story, som i etterkant har blitt fjernet, oppdaterer artisten følgerne sine nå om hvordan det står til med familien midt oppi sorgen, ifølge E! News.

«Vi helbredes. Bitte litt hver dag tar vi et nytt skritt framover. Jeg fortsetter å beskrive sorg som et hus. Jeg bor i dette huset nå, jeg bare går fra rom til rom. Paul og Carmella er også her i sorghuset. Vi helbredes sammen og alene», meddeler artisten innledningsvis.

Det å se den tre år gamle dattera i sorg har imidlertid vært noe av det vanskeligste for 34-åringen. Hun påpeker likevel at dattera har lyst opp hverdagen gjennom den vanskelige tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.