Ellen Arnstad og Stein Støa:

Mistet ektemannen

Ellen Arnstads ektemann er død.

GIKK BORT: Stein Støa, Ellen Arnstads ektemann, er død. Foto: Eivor Eriksen / Dagbladet / All Over Press
GIKK BORT: Stein Støa, Ellen Arnstads ektemann, er død. Foto: Eivor Eriksen / Dagbladet / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Journalist, redaktør og medieleder Ellen Arnstads (57) ektemann Stein Støa er død, 72 år gammel. Det bekrefter hun selv i et innlegg på Facebook.

«Min elskede mann gjennom 35 år døde brått fra meg og barna natt til søndag», skriver hun.

I innlegget skriver hun at ektemannen har hatt en lang yrkeskarriere innenfor humanitært arbeid, samt at han har vært bosatt i utlandet med viktige humanitære prosjekter i flere faser av livet.

«Sammen fylte vi også minnebanken med fantastiske reiser og opplevelser. Vi sto sammen i gode og vonde dager. Nå er det tomt. Du har reist ut på din siste reise. Og er hos Joachim nå».

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Arnstad.

Arnstad var tidligere sjefredaktør i Se og Hør fra 2012, og var fram til 2017 konsernredaktør i Aller Media AS.

Arnstad og Støa møttes da førstnevnte fikk sin første jobb i Allers, mens Støa var redaktør. Hun innledet den gang et forhold med den 15 år eldre redaktøren, som forlot Allers da forholdet ble kjent - av hensyn til hverandre og kollegaene rundt. Han ble da sjefredaktør i Vi Menn.

Leah Behn åpner opp om farens bortgang i «Powerwomen Norge». Video: «Powerwomen Norge»/Viaplay. Vis mer

- Det gikk en periode før vi falt for hverandre. Det var en del fram og tilbake. Du hadde kjæreste og jeg var gift, sa Stein til VG i 2019.

Arnstad og Støa har tidligere mistet sønnen Joachim. I 2001 fikk sønnen påvist en sjelden, genetisk sykdom som gjennom åra reduserte helsa hans. Diagnosen fikk han som sjuåring, og beskjeden fra Rikshospitalet ga ham ikke mange åra å leve. I mai 2020 gikk han bort, bare 26 år gammel.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer