Erlend Elias:

Mistet faren: - Denne jula blir helt jævlig

Erlend Elias forbereder seg til første jul uten faren.

UTEN PAPPA: - Han var min beste venn og bauta, sier Erlend Elias om faren som han mistet tidligere i år. Julefeiringen i år blir helt annerledes for TV-profilen og familien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
UTEN PAPPA: - Han var min beste venn og bauta, sier Erlend Elias om faren som han mistet tidligere i år. Julefeiringen i år blir helt annerledes for TV-profilen og familien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august delte kjendisstylist og TV-profil Erlend Elias Bragstad (36) den triste nyheten om at han hadde mistet faren.

Til Dagbladet fortalte 36-åringen at han hadde tilbrakt store deler av sommeren på sykehus med sin far, men at han på det tidspunktet ikke ønsket å gå i dybden på det tragiske budskapet.

Vil hedre faren

Da Dagbladet møtte den folkekjære stylisten tidligere denne måneden, var det naturlig å spørre hvordan den siste tiden har vært, og ikke minst hvordan den første jula uten pappa bli. Erlend Elias var klar i sin tale.

- Den første jula har jeg tenkt veldig mye på, og det kommer til å bli jævlig vanskelig. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å reise til Thailand eller et varmt land, men søsteren min var veldig opptatt av at vi måtte opprettholde tradisjoner, og tradisjonen for oss er at vi feirer jul hjemme i pappas sitt hus - og at vi alle drar nordover, sier han og fortsetter:

- Nå har jeg lært meg å lage ribbe, som var pappa sin spesialitet, så jeg tenker at for å hedre ham, skal jeg være hjemme, bo i huset hans og lage ribbe. Det kommer til å bli helt jævlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer