Julia Quinn:

Mistet faren og søsteren i dødsulykke

Opplevde familietragedie.

TRAGEDIE: Julia Quinn mistet både faren og søsteren i en tragisk bilulykke. Foto: Skjermdump fra Instagram / juliaquinnauthor
TRAGEDIE: Julia Quinn mistet både faren og søsteren i en tragisk bilulykke. Foto: Skjermdump fra Instagram / juliaquinnauthor Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske Netflix-serien «Bridgerton» har blitt en enorm suksess. Serien omhandler livene til familiene Bridgerton og Featherington, sett gjennom linsa til en mystisk sladderspaltist med navn Lady Whistledown.

Suksesserien er basert på bestselgerbøkene til amerikanske Julia Quinn (51), som nå deler en tragisk nyhet på Instagram. I innlegget meddeler Quinn at faren, Steve Cotler, og søstera, Violet Charles, har mistet livet.

Us Weekly og Entertainment Tonight er blant mediene som har omtalt tragedien.

«Jeg har mistet faren og søstera mi fordi et cateringfirma ikke sikret lasten sin og lasten falt ut på motorveien. Fordi en sjåfør ikke tenkte noe over å kjøre mens alkoholnivået i blodet hans var nesten tre ganger den lovlige grensa», skriver hun innledningsvis.

«Jeg har mistet faren min, og jeg har ikke søstera mi til å sørge sammen med. Jeg har mistet søstera mi Violet Charles, som jeg nettopp hadde skrevet en grafisk roman med», fortsetter hun.

Dediserer bok til faren

Videre forklarer Quinn at romanen var dedisert til faren, noe den fortsatt vil være. Hun påpeker at det nå ikke lenger vil være en overraskelse for faren, men at hun liker å tenke at han mistenkte at de kom til å gjøre det

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer