Kreft:

Mistet faren til kreft og rørte alle ved å hylle ham i debutalbum – nå har hun selv fått sjokkbeskjeden

Artisten Vanessa Falk tvunget til å operere bort begge brystene.

DELTE VOND NYHET: Den svenske artisten Vanessa Falk har vært åpen om sorgen etter farens bortgang. Nå forteller 31-åringen at hun har høy risiko for å bli rammet av kreftsykdom selv. Foto: NTB Scanpix
DELTE VOND NYHET: Den svenske artisten Vanessa Falk har vært åpen om sorgen etter farens bortgang. Nå forteller 31-åringen at hun har høy risiko for å bli rammet av kreftsykdom selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hele Sverige var i sorg da stjerneprodusenten og musikeren Christian Falk tapte kampen mot bukspyttkjertelkreften i 2014.

52-åringen var høyt respektert innad i det svenske musikkmiljøet, så vel som i Skandinavia, og jobbet blant annet tett sammen med artisten Robyn.

For å håndtere og bearbeide sorgen har dattera Vanessa Falk (31) de siste åra jobber iherdig med sitt debutalbum «First», som ble utgitt i april i år.

Albumet er naturligvis farget av den personlige sorgen etter farens bortgang, og hun har tidligere uttalt overfor Aftonbladet at flere av låtene dreier seg rundt tapet av ham, men også om broren som gikk bort i 2013.

Dobbel mastektomi

Nå er imidlertid 31-åringen rammet av nok en tøff hendelse. I et intervju med Kakan Hermansson i podcasten «Under huden» forteller Falk at hun må gjennomføre en dobbel mastektomi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer