«Øya» på TV 2:

Mistet håret etter å ha rast ned i vekt på «Øya»

Mari Solligårds vektnedgang fikk store konsekvenser. 

MISTET HÅRET: Tre måneder etter oppholdet på «Øya», falt håret til deltaker Mari Solligård (30) av. Det skyldtes sannsynligvis underernæringen under realityoppholdet. Foto: TV 2
MISTET HÅRET: Tre måneder etter oppholdet på «Øya», falt håret til deltaker Mari Solligård (30) av. Det skyldtes sannsynligvis underernæringen under realityoppholdet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): TV 2s nye realitykonsept «Øya» hadde premiere tidligere denne uka. 12 norske kvinner blir sendt ut for å leve på en øde øy. Mat og drikke må de fikse selv, og målet i seg selv med serien er å overleve.

Ingen stemmes ut, det er ingen konkurranser og deltakelsen i seg selv er en seier for de 12 vilt forskjellige deltakerne.

Ukene på den isolerte stillehavsøya preges av lite mat og drikke. De første dagene har de litt vann å leve på, men resten må de skaffe selv. Det lever kaimaner, slanger og krabber i nærheten, som jentene må fange, slakte og tilberede selv.

Det blir lite mat fordelt på alle. De fleste deltakerne raste ned i vekt under oppholdet, men spesielt ille var det for Mari Solligård (30).

Rørleggeren fra Orkanger forteller til Dagbladet at hun har en normalvekt på 65 kilo. Etter oppholdet veide hun 52,5 kilo. Vektnedgangen var derimot ikke det som sjokkerte henne mest.

Artikkelen fortsetter under.

Ble sjokkert

- Jeg er veldig tynn fra før, men jeg så ut som et spøkelse etter «Øya». Rumpa mi minska noe enormt. Den var helt rett som ryggen, så jeg fikk helt sjokk da jeg så meg i speilet første gang. Jeg har aldri følt meg så stygg før, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer