«Forræder»:

- Mistet hodet helt fullstendig

Seieren glapp etter et stort feilsteg. OBS: Spoiler!

TAPTE: Fredag ble vinneren av «Forræder» kåret, og seieren glapp for det ene laget i spillets siste rådsal. Foto: TV 2
TAPTE: Fredag ble vinneren av «Forræder» kåret, og seieren glapp for det ene laget i spillets siste rådsal. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag var det endelig duket for den store finalen i «Forræder». Gjennom flere intense uker på Kongsvinger festning har deltakerne måttet lyve til hverandre, tatt vanskelige valg og virkelig fått kjenne på nervene.

Seerne fikk være vitne til at både Tarjei Svalastog (24), Evelina Moholt (23) og Emilie Helgesen (32) var på rett spor da de først var sikre på at Aslak Maurstad (31) og Victor Sotberg (31) var forræderne.

Det snudde seg derimot raskt da Helgesen fikk i oppgave å avsløre identiteten til Sotberg - som var forræder. Etter en heftig diskusjon mellom dem, ble de andre, spesielt Svalastog, overbevist om at de begge spilte på den onde siden. Både Sotberg og Helgesen ble kort tid etter stemt ut.

Til slutt var Maurstad en av de tre som sto igjen. Med et lurt smil om munnen avslørte han at han var forræder - og stakk dermed av med en pengepremie på 132 000 kroner.

- Jeg ble veldig skuffet, fordi jeg var der inne for å vinne, og det var det målet jeg hadde. Da jeg fant ut i etterkant at vi egentlig hadde rett hele dagen, var det irriterende at det snudde helt på slutten. Da Emilie fant ut at Victor var forræder, tenkte jeg på en eller annen måte at begge var forrædere, forklarer Svalastog til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer