Elton John:

Mistet jomfrudommen til manageren sin

Debuterte seksuelt som 23-åring.

VERDENSSTJERNE: Elton John røper nå hvordan han mistet jomfrudommen - noe som også portretteres i storfilmen «Rocketman», som har premiere i Norge neste uke. Her er 72-åringen på premieren for filmen under filmfestivalen i Cannes 16. mai. Foto: NTB Scanpix
VERDENSSTJERNE: Elton John røper nå hvordan han mistet jomfrudommen - noe som også portretteres i storfilmen «Rocketman», som har premiere i Norge neste uke. Her er 72-åringen på premieren for filmen under filmfestivalen i Cannes 16. mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Neste uke er det norgespremiere på storfilmen «Rocketman» som tar for seg den britiske musikeren Elton Johns (72) eventyrlige karriere. Filmen omhandler verdensstjernas kronglete vei til toppen, og beskriver en rekke av 72-åringens kriser gjennom livet, som blant annet alkoholproblemer og selvmordsforsøk.

Men det er også noen litt mer lystige opplevelser fra sangerens liv som gjenskapes i filmen. Blant annet kommer det fram at mannen med de ikoniske solbrillene mistet jomfrudommen sin som 23-åring.

En scene i spillefilmen viser nemlig Elton John ha sex for første gang. Den unge, fremadstormende artisten mistet jomfrudommen til manageren John Reid (69), som var hans overordnede gjennom 25 år.

72-åringen selv sier at han er glad og stolt over at denne hendelsen er inkludert i filmen om hans begivenhetsrike liv - fordi det var et viktig øyeblikk.

I et nylig intervju med Daily Mail satte 72-åringen ord på hvordan det var å debutere seksuelt i en alder av 23 år.

- Jeg var jomfru fram til det. Jeg var desperat etter å bli elsket, sier han åpenhjertig om sin seksuelle debut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer