Albert Dyrlunds kjæreste

Mistet kjæresten: - Gir ingen mening

Den avdøde youtuberens hittil ukjente kjæreste deler hjerteskjærende minneord med sine følgere.

I SORG: - Han var det beste, mest omsorgsfulle mennesket. Vi har vært uadskillelige og svært forelsket helt siden vi møtte hverandre, sier Maria Andersen, Albert Dyrlunds hittil ukjente kjæreste. Foto: mariajandersenart / Instagram
I SORG: - Han var det beste, mest omsorgsfulle mennesket. Vi har vært uadskillelige og svært forelsket helt siden vi møtte hverandre, sier Maria Andersen, Albert Dyrlunds hittil ukjente kjæreste. Foto: mariajandersenart / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag forrige uke kom nyheten om at den danske youtuberen og medieprofilen Albert Dyrlund (22) hadde omkommet i en ulykke.

Det bekreftet familien hans overfor Ekstra Bladet.

Avisa skriver at Dyrlund skulle filme en Youtube-video i Italia da han falt utenfor en skrent og døde etter et fall på cirka 200 meter. Ulykken skal ha skjedd onsdag.

- Familien er i dyp sorg, uttalte hans mor, Vibe Jensen, til Ekstra Bladet fredag.

NON STOP: Denne akrobaten må nok ta det rolig etter dette. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

- Svært forelsket

Offentligheten visste ingenting om at nå avdøde Dyrlund hadde kjæreste. Men det hadde han. Siden i vinter har han nemlig dannet par med Maria Andersen, som jobber som grafisk designer.

Det skriver danske BT.

- Han var det beste, mest omsorgsfulle mennesket. Vi har vært uatskillelige og svært forelsket helt siden vi møtte hverandre, sier en knust Maria Andersen til avisa.

Grunnen til at paret valgte ikke å stå fram som kjærester skal ha vært at Dyrlund ville beskytte henne fra en nysgjerrig offentlighet. Midt i den ubegripelige sorgen klarer imidlertid ikke Andersen å gjemme sine følelser etter tapet av sin «andre halvdel».

OMKOM: Youtuberen Albert Dyrlund omkom i en tragiske fallulykke tidligere denne uka. Foto: Michael Bager
OMKOM: Youtuberen Albert Dyrlund omkom i en tragiske fallulykke tidligere denne uka. Foto: Michael Bager Vis mer

På sin egen Instagram-profil har hun nå delt en rekke bilder av henne selv og Dyrlund. På samme tid minnes hun tida de hadde sammen og setter ord på den store sorgen hun nå opplever.

Hun skriver at hun fikk den tunge beskjeden om bortgangen dagen etter at den tragiske ulykka inntraff.

Sender tanker til familien

«Jeg kan ikke forstå det, og livet gir ingen mening akkurat nå. Jeg ville ofret livet mitt for at han skulle være her nå. Han hadde så mange drømmer og planer i livet», skriver hun.

Hun fortsetter:

«Vi hadde planer sammen. Dette var bare begynnelsen på en fin framtid, som på en brøkdel av et sekund ble revet fra ham og meg. Han hadde hele livet foran seg, og han var det søteste mennesket med det største hjertet. Jeg har aldri møtt en person som var så livsglad, positiv og talentfull».

I innlegget sender hun også sine tanker til Dyrlunds nære venner of familie.

«Jeg kan bare si at han for alltid vil ha en stor plass i mitt hjerte, og jeg håper fortsatt at dette bare er en drøm - et mareritt. At jeg skal våkne om litt, at alt er normalt og at han ligger ved siden av meg».

VÅGALT STUNT: Sommeren 2020 fortalte youtuber Jeff Wittek at han hadde fått flere brudd i ansiktet og kraniet. Først nå deler han hvordan det skjedde. Video: Youtube / Jeff Wittek Vis mer

Maria Andersen minner sine følgere på å huske på å nyte tida med sine kjære.

Jeg ville gjort alt for å klemme Albert igjen, avslutter hun minneordene med, et innlegg som blir overstrømmet av kondolanser og trøstende ord.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer