Kristine Ullebø snakker om rykteflommen

Mistet kontrakt etter kokainrykter: - Utenfor min makt

Toppblogger Kristine Ullebø mot Jodel-stormen.

RYKTEFLOM: Toppblogger Kristine Ullebø leser stadig rykter og usannheter om seg selv. Personlig har hun ikke spesielt mye i mot det, men når ryktene begynner å koste henne jobber oppstår fort problemene. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
RYKTEFLOM: Toppblogger Kristine Ullebø leser stadig rykter og usannheter om seg selv. Personlig har hun ikke spesielt mye i mot det, men når ryktene begynner å koste henne jobber oppstår fort problemene. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Dette halvåret har mobilapplikasjonen Jodel skapt overskrifter her i landet. Flere profilerte mennesker har gått hardt ut mot appen, som fungerer som et anonymt diskusjonsforum der brukere kan diskutere alt mellom himmel og jord.

Kjendiser og bloggere er blant et av favorittemaene, og rykter om rusmisbruk, utroskap og skattesnusk er noe av det brukerne elsker å diskutere. En av dem som har fått kjenne dette på kroppen er toppblogger Kristine Ullebø (20).

20-åringen skriver om alt fra mote til sitt turbulente kjærlighetsliv, noe som også reflekteres i hennes deltakelse i TV 2-serien «Bloggerne». Som blogger tjener man som oftest penger på annonsesalg, men et rykte om Ullebø sørget for at hun mistet en potensiell arbeidsgiver.

- De hørte ryktene

Det er på lanseringen for den kommende sesongen av «Bloggerne» at Ullebø åpner seg om ryktene. Hun forteller at det både i kommentarfelt, på fora og på Jodel i lang tid har gått rykter om hennes rusvaner.

- Først og fremst må jeg si at jeg ikke driver med dop. Jeg aner ikke hvor folk får det fra, men det stemmer jo ikke. Jeg drikker så vidt alkohol. Så nei, jeg tar ikke narkotika under noen omstendigheter, sier hun og ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer