Ashley Cain:

Mistet kreftsyk datter (8 md.)

Den tidligere realityprofilen har delt hyppig om den kreftsyke dattera det siste halve året. I dag melder han at hun er død.

DØD: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I dag gikk hun bort. Det melder foreldrene selv. Foto: Skjermdump / Instagram
DØD: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I dag gikk hun bort. Det melder foreldrene selv. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det siste halve året har vært tøft for den tidligere fotballspilleren Ashley Thomas Cain (30), også kjent fra «Ex on the Beach» og MTV-serien «The Challenge».

Hans nyfødte datter, Azaylia Diamond Cain, ble nemlig diagnostisert med leukemi - en nyhet han først delte med følgerne sine i oktober i fjor. Den gang beskrev han datteras kreftnyhet som det mest opprørende, skremmende og hjerteskjærende han hadde opplevd.

I månedene etter har han delt hyppige oppdateringer om datteras helse med følgerne sine. I dag kom imidlertid den hjerteskjærende nyheten om at hun har gått bort - åtte måneder gammel.

«Hvil i paradis, prinsesse. Jeg vil alltid holde deg i hjertet mitt, helt til jeg kan holde deg igjen i himmelen», skriver han i et ferskt innlegg på Instagram.

I skrivende stund har innlegget fått 1,1 millioner likerklikk, samt over 100 000 kommentarer.

ÅPNER OPP: Sanger Michael Bublé åpnet opp om sønnens kreftsykdom på James Cordens «Carpool Karaoke». Video: CNN Vis mer

Fikk anfall

Ifølge Lommelegen er leukemi, som også kalles blodkreft, kreft i vevene i kroppen som lager blodceller, inkludert beinmargen og lymfesystemet.

Azaylia ble født i august, men allerede i oktober kom den knusende kreftnyheten.

«Jeg fant ut at min vakre datter Azaylia Diamond Cain, ble diagnostisert med en veldig sjelden aggressiv form for leukemi, som har ført til mange komplikasjoner», var blant det han skrev i innlegget på Instagram den gang.

I går, lørdag, skrev han på Instagram at han og dattera hadde vært ute på trilletur i finværet, fordi de hadde fått beskjed av sykepleierne om å få mest mulig ut av helga - siden Azaylia hadde blitt mer skjør.

Han skriver imidlertid videre at kort tid etter at bildene ble tatt, hadde dattera et anfall. Hun fikk oksygen og hjelp av sykepleierne, og etter noen timer med observasjon roet det seg ned.

«Dette har skjedd et par ganger nå, men det blir aldri lettere. Hun fortsetter likevel å kjempe! (...) Jeg kan ikke se for meg livet uten deg. Jeg tror på deg. Min mester. Min helt. Jeg elsker deg» skrev han.

KREFT: Tidligere «God morgen Norge»-programleder, Eli Strand, åpner opp om kreftdiagnosen sin. Video: Filip Agnihotri. Vis mer

Transplantasjon

I januar, kom det fram at dattera skulle gjennomgå en stamcelletransplantasjon, ifølge blant andre Us Weekly.

«I dag var den klart største dagen i livet vårt. En dag vi har håpet på, ønsket og bedt om. Dagen Azaylia fikk sin stamcelletransplantasjon, og begynner på den tøffeste reisen man kan tenke seg for å redde det dyrebare livet sitt», skrev 30-åringen innledningsvis, til flere bilder av dattera på Birmingham Children's Hospital i England.

Ifølge Kreftforeningen innebærer en stamcelletransplantasjon, også kalt beinmargstransplantasjon, at man ødelegger kroppens egne stamceller, og deretter fyller på med friske stamceller fra en donor.

Dagen i forveien takket Cain fansen sin for den overveldende støtten familien hadde fått etter å ha funnet en passende donor til dattera.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer