Charlie Sheen om hiv-diagnosen:

Mistet lysten til å leve da han fikk hiv-diagnosen

Åpenhjertig Charlie Sheen (51). 

ANGRER IKKE: På tross av at Charlie Sheen vurderte å avslutte alt da han fikk vite at han var hiv-positiv, har han det i dag bra. Han er glad for at han fortsatte, og har ikke noe problem med å være sakens ansikt utad. Foto: NTB scanpix
ANGRER IKKE: På tross av at Charlie Sheen vurderte å avslutte alt da han fikk vite at han var hiv-positiv, har han det i dag bra. Han er glad for at han fortsatte, og har ikke noe problem med å være sakens ansikt utad. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var i november 2015 at den kjente skuespilleren Charlie Sheen (51) valgte å stå fram med at han var hiv-smittet.

Meldingen kom ut fra intet. Pressen hadde blitt informert om at Sheen skulle fortelle nye stort, men få hadde nok sett for seg hvor mye oppmerksomhet skuespilleren skulle få for avsløringen de kommende månedene.

«Two and a Half Men»-stjernas tidligere sexpartnere sto blant annet fram i media, og ekskjæresten Bree Olson var blant dem som gikk hardt ut mot ham.

- «Spise» ei kule

Det var ikke lett for Sheen, og da han nylig gjestet «Good Morning America» beskrev 51-åringen hvordan han har hatt det de siste åra. Han forklarte blant annet at det å få diagnosen var en stor påkjenning, og han visste ikke om han klarte å leve med stigmaet.

- Dagen jeg ble diagnostisert ville jeg bare spise ei kule, forteller han og fortsetter:

- Men mamma var der, og jeg ville ikke gjøre det foran henne.

Det er ekstremt få skuespillere i Hollywood som lever åpent som hiv-positive. Med unntak av Sheen kan de som har valgt å gå i bresjen for åpenhet rundt sykdommen nesten telles på én hånd. Blant dem finner vi eksempelvis den tidligere basketstjerna Magic Johnson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer