Prins Harry og prins William:

- Mistet min beste venn

Det skal ha vært alt annet enn god stemning da prins William uttrykte sin bekymring for lillebrorens romanse, ifølge ny bok.

KRANGEL: Ifølge en ny bok skal det ha vært full isfront mellom prins Harry og prins William. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB
KRANGEL: Ifølge en ny bok skal det ha vært full isfront mellom prins Harry og prins William. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB Vis mer
Publisert

Tilbake i 2016 begynte romanseryktene å florere rundt hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37). Kort tid etter bekreftet omsider det britiske kongehuset forholdet.

Siden den gang har forholdet mellom Meghan og de øvrige kongelige familiemedlemmene vært krevende.

Nå hevder også den bestselgende forfatteren Christopher Andersen (72) at prins William (39) skal ha stilt seg kritisk og vært bekymret for brorens påbegynte romanse med Meghan.

Det gjør han i sin nye bok «Brødre og hustruer: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan».

Det er knyttet store forventninger til det store intervjuet med prins Harry og Meghan Markle, som sendes i natt norsk tid. Se og Hørs kongehusekspert mener de bygger opp til krig. Vis mer

Nye avsløringer

De angivelige påstandene skal derimot ikke ha blitt godt mottatt av prins Harry, som ifølge boka satte sinnene i kok etter brorens spørsmål om romansen deres. Saken omtales blant annet av Page Six og Fox News.

Som respons skal han ha svart William følgende:

«Hvem i helvete tror du at du er?».

I boka siterer Andersen en kilde som hevder at hendelsen fant sted tilbake i september 2017. Det var på denne tiden Harry hadde tenkt til å fri til Meghan, men da skal William ha reagert og spurt broren om hvorfor han måtte forhaste seg med giftermål.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Stemningen skal ha vært svært dårlig etter utbruddet, og Harry skal ha vært rasende for at broren forsøkte å blande andre inn i hans private kjærlighetsliv, står det i boka.

Fryktet hertuginnen

Det tar imidlertid ikke slutt der. Hertuginne Kate (39) skal ha blitt helt satt ut over opplysningene som Meghans far, Thomas Markle (77), hennes halvsøster og halvbror hadde gitt til avisene.

Etter at flere artikler ble publisert om Meghan, hevdes det å ha vært alt annet enn en dans på roser for den britiske kongefamilien. Spesielt ikke for William som skal ha slitt med å finne ut hvem han skulle tro på.

Hele situasjonen hadde angivelig vært krevende for sistnevnte. Han kontaktet til og med faren prins Charles (73) for å snakke ut om det.

PRINS PHILIP: Prins William og prins Harry går sammen ut av begravelsen til prins Philip Vis mer

«Det føles som om jeg har mistet min beste venn», hevdes det at William også skal ha sagt etter at broren gikk inn i et forhold med Meghan.

Ved seinere anledninger skal det ha oppstått flere intriger mellom William og Harry. I slutten av 2018 ble det bekreftet at Harry og hertuginne Meghan ikke lenger skulle bo med William og hertuginne Kate på Kensington Palace.

I kjølvannet av den kongelige exiten, hvor Meghan og Harry trakk seg tilbake i fjor, har det dukket opp en rekke historier om brødreforholdet. I høst ble det også hevdet at de brøt kontakten i to måneder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer