Jamie Dornan:

Mistet mor og fire bestekompiser på ett år

Skuespilleren sliter fortsatt med å bearbeide sorgen.

- GRUSOMT: Den irske skuespilleren Jamie Dornan forteller at han sleit med dyp depresjon da han mistet både mor og fire kompiser på ett år. Foto: NTB Scanpix
- GRUSOMT: Den irske skuespilleren Jamie Dornan forteller at han sleit med dyp depresjon da han mistet både mor og fire kompiser på ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Fifty Shades of Grey»-stjerna Jamie Dornan (37) byr som regel på svært få detaljer fra sitt eget privatliv. Denne uka gir han imidlertid offentligheten et innblikk bak fasaden med særdeles åpenhjertige uttalelser i podkasten «Out To Lunch With Jay Rayner».

Den irske skuespilleren forklarer at han i løpet av ett år opplevde to opprivende hendelser, som resulterte i fem dødsfall.

Bare 16 år gammel mistet Dornan sin mor, Lorna, som følge av kreft. Det påfølgende året omkom fire av hans nære venner i en trafikkulykke.

- Min mor døde da jeg var 16 år gammel. Det var selvsagt en livsendrende, sinnssyk og grusom opplevelse. Deretter døde fire av kompisene mine i en bilulykke da jeg var 17 år, sier skuespilleren i podkasten, gjengitt av blant andre Mirror.

- Du er deprimert

Dornan forklarer at han sleit fælt med å håndtere de to tragediene, og at han gikk inn i en dyp depresjon hvor han misbrukte alkohol. 37-åringen erkjenner at tapet fortsatt preger ham i dag.

- Jeg gikk gjennom noen svært krevende år, og jeg bearbeider fortsatt begge de to tingene i dag, hver eneste dag. Den gang var det veldig akutt, så jeg drakk alt jeg kom over - og i store mengder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer