Vår Staude:

Mistet mora til kreft

TV 2-programlederen er i sorg etter tapet av mora, Åse.

MISTET MORA: TV 2-programleder Vår Staude er i sorg etter at mora hennes Åse gikk bort av kreft. Foto: NTB Scanpix
MISTET MORA: TV 2-programleder Vår Staude er i sorg etter at mora hennes Åse gikk bort av kreft. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag delte TV 2-programleder Vår Staude (53) et innlegg på Instagram-profilen sin hvor hun delte den triste nyheten om at hun har mistet mora, Åse Staude. Mora gikk bort 88 år gammel etter kort tids sykdom.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

«I dag døde den elskede, helt umistelige mammaen min. Det skulle ikke vært lov. Jeg lovet henne å være sterk og glad og tenke på alt det fine i livet. Det får bli en annen gang. Nå er det bare rom for tårer», skriver Staude på Instagram.

- Ubeskrivelig vondt

Mora Åse fikk diagnostisert bukspyttkjertelkreft denne våren og var syk i fem uker, før hun døde på mandag, skriver TV 2. Hun sovnet fredelig inn på Hospice Stabæk omringet av sine nærmeste.

- Den kloke, snille, kule mammaen vår som vi fikk fulgt hele veien til det var over. Sterkt og helt ubeskrivelig vondt at hun ikke er her mer, er noe av det 53-åringen forteller til TV 2.

I kommentarfeltet strømmer det inn med kondolanser og kjærlige ord, og 53-åringens kollega, Peter Moi Bubresko (44), er en av dem som har lagt igjen en varm hilsten til programlederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer