Jeremy Renner

- Mistet mye blod

«Marvel»-stjerne Jeremy Renner er alvorlig skadd etter en ulykke. Han skal ha fått beinet kvestet av en preppemaskin.

SKADD: Jeremy Renner har delt flere bilder og videoer at han kjører preppemaskin på fjelleiendommen sin. Han skal ha blitt påkjørt av preppemaskinen søndag. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
SKADD: Jeremy Renner har delt flere bilder og videoer at han kjører preppemaskin på fjelleiendommen sin. Han skal ha blitt påkjørt av preppemaskinen søndag. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jeremy Renner (51) er i en kritisk, men stabil tilstand etter en brøyteulykke søndag. Det bekrefter hans representant overfor det amerikanske nettstedet People.

«Marvel»-skuespilleren pådro seg skader ulykke da han brøytet snø tidligere den dagen.

Nå deler TMZ nye opplysninger om skrekkulykken.

- Kjørt over

Ifølge en nabo kjørte en preppemaskin over et av Renners bein og han mistet mye blod.

En annen nabo, som jobber som lege, skal ha lagt en årepresse på skuespilleren til ambulansen kom til stedet.

Renner har selv lagt ut flere bilder og videoer at han kjører sin egen preppemaskin på den store fjelleiendommen han eier i Tahoe nord i delstaten Nevada, der han og familien har oppholdt seg. Store mengder snø har falt i området de siste ukene.

Renner skal ha blitt fraktet i helikopter til sykehus etter ulykken.

- Vi kan bekrefte at Jeremy er i kritisk, men stabil tilstand med skader han pådro seg i en værrelatert ulykke mens han ryddet snø søndag, sa en representant for Renner til Variety natt til mandag.

- Familien hans er med ham og han får utmerket omsorg, fortsetter representanten.

Nominert til Oscar

Renner er mest kjent for å ha spilt Hawkeye i Marvel Cinematic Universe, som begynner med Thor (2011) og The Avengers (2012).

Renner ble også nominert til en Oscar for sine opptredener i «The Hurt Locker» (2008) og «The Town» (2010). Han har også dukket opp i «Mission: Impossible – Ghost Protocol» (2011), «American Hustle» (2013) og «Mission: Impossible — Rogue Nation» (2015).

Saken oppdateres

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer