Bella Hadid:

Mistet passet

Det var så vidt supermodellen Bella Hadid rakk å komme seg til Paris for moteshowet hun skulle delta på.

STRESS: Bella Hadid mistet passet og holdt derfor på å miste hele moteshowet i Paris. Foto: Franck Bonham/Shutterstock/NTB.
STRESS: Bella Hadid mistet passet og holdt derfor på å miste hele moteshowet i Paris. Foto: Franck Bonham/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Balenciagas moteshow i Paris onsdag var selve definisjonen på en stjernespekket fest, med stjerner som Kim Kardashian (41), Nicole Kidman (55) og Dua Lipa (26), sammen med supermodeller som Naomi Campbell (52) og Bella Hadid (25) på catwalken.

Men motefesten gikk ikke helt etter planen for sistnevnte. Hadid mistet nemlig passet rett før avreise, og gikk nesten glipp av moteshowet, skriver ET.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Fikk nytt pass

25-åringen kom selv med avsløringen i et innlegg på Instagram. Poserende på en balkong i Paris, forklarer modellen hvordan hun nesten ikke kom til Frankrikes hovedstad i tide for Balenciagas moteshow.

«Mistet passet mitt. Fikk et nytt pass. Landet klokken 05:30. Fotoshoot klokken sju. Show klokken 12,» skrev Hadid under innlegget.

Heldigvis klarte hun det tilsynelatende med 90 minutters margin, og klarte til slutt å komme seg dit hun skulle.

På moteshowet var modellen iført en grønn satengkjole med en stor sløyfe og et stort skjørt. Balenciaga delte i etterkant bildet av antrekket.

Åpen om problemene

Det er ikke første gang Hadid skaper overskrifter verden over.

Nylig var hun å se på den røde løperen på det årlige Met gallaen. Antrekket hun var iført skal ha vært så stramt at det svartnet for modellen.

- Det svartnet for meg, bokstavelig talt. Jeg vet ikke om det var angsten min, eller kanskje det var midjen som ble strammet inn sånn at jeg ikke fikk puste, fortalte hun til Interview Magazine den gangen.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

I ettertid endret hun på uttalelsen, og sa det pustevanskene ikke skyldes det stramme korsettet på kjolen, men at hun var så spent og engstelig for å gå den røde løperen.

Hadid, som lenge var i et av-og-på forhold med artisten The Weeknd (32), har flere ganger overrasket med ærlige uttalelser om privatlivet.

Nylig innrømmet også stjerna at hun tok en neseoperasjon i en alder av 14 år. Etter å ha benektet at hun har endret på utseende i en lengre tid.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

Hun har også delt åpenhjertig om sin mentale helse og alkoholproblemer, særlig i tilknytning til paparazziene og den overveldende oppmerksomheten hun får.

25-åringen har i tillegg uttalt at hun ble sett på som «den stygge søstera» sammenliknet med storesøster Gigi (26).

STJERNE: Kim Kardashian på vei inn til Balenciaga etterfest, for moteshowet hun selv tok del i. Foto: MCvitanovic/SplashNews/NTB.
STJERNE: Kim Kardashian på vei inn til Balenciaga etterfest, for moteshowet hun selv tok del i. Foto: MCvitanovic/SplashNews/NTB. Vis mer
SUPERMODELL: Naomi Campbell. Foto: Marijo Cobretti/SplashNews/NTB
SUPERMODELL: Naomi Campbell. Foto: Marijo Cobretti/SplashNews/NTB Vis mer
BRILLEFIN: Nicole Kidman. Foto: AP Photo/Lewis Joly/NTB.
BRILLEFIN: Nicole Kidman. Foto: AP Photo/Lewis Joly/NTB. Vis mer
FESTKLA: Dua Lipa på vei inn til etterfesten. Foto: MCvitanovic/SplashNews/NTB.
FESTKLA: Dua Lipa på vei inn til etterfesten. Foto: MCvitanovic/SplashNews/NTB. Vis mer
KARDASHIAN: Datteren North West var også selvsagt med. Foto: SplashNews/NTB.
KARDASHIAN: Datteren North West var også selvsagt med. Foto: SplashNews/NTB. Vis mer

Kjendisfest

Det manglet ikke på kjente fjes under moteshowet til Balenciaga. Som tidligere nevn var både Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa og Naomi Campbell tilstede.

På første rad under showet kunne man også se Nort West (9), og Kris Jenner (66)

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer