<strong>MISTET VENNEN:</strong> Jan Thomas' trofaste følgesvenn, Kennedy, gikk bort i slutten av november. Foto: Espen Solli/Se og Hør
MISTET VENNEN: Jan Thomas' trofaste følgesvenn, Kennedy, gikk bort i slutten av november. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Jan Thomas i sorg

Mistet sin firbeinte bestevenn

Kjendisstylisten sørger over tapet av boxeren Kennedy.

Publisert
Sist oppdatert

Torsdag skrev Jan Thomas (52) på Instagram at hans bestevenn, boxeren Kennedy, har gått bort. Stylisten og hans daværende ektemann Christopher Mørch Husby (30) skaffet seg hunden i 2013.

- Kennedy var den siste valpen i kullet. Vi fant ham på et gårdsbruk på Dokka. Ingen ville ha valpen med det lille hodet og de lange framlabbene. Vi syntes han var verdens søteste, forteller Jan Thomas til Se og Hør.

- Uvirkelig

På Instagram har han lagt ut et bilde av de to ute i snøen.

- Uvirkelig at du er borte. Du vil alltid være i mitt hjerte. Kjære Gud, så vanskelig dette er. På gjensyn, gutten min, skriver han under bildet.

Til Se og Hør forteller han at han og eksmannen skaffet seg en familiehund fordi de ønsket seg barn.

- Vi ble enige under separasjonen at Kennedy ikke skulle merke noe til at vi gikk fra hverandre. Hunden ble på mange måter limet i forholdet, som gjorde at vi måtte forholde oss til hverandre på en god måte, sier han til bladet.

Valgte å avlive

Jan Thomas forteller at hunden den siste tida var veldig syk, og at han ble operert for å fjerne noen kuler. Da kreften kom tilbake nylig valgte de i samråd med veterinær å la følgesvennen slippe ytterligere smerter. 27. november ble hans siste dag.

- Veterinæren kom hjem til oss med Kennedy. Han var en glad hund som fikk leke litt ute. Da var han full av smertestillende. Etter hvert gikk vi inn, og koste og lekte med ham den siste tiden han fikk leve. Han døde i armene våre, sier han.

DRØMMEMANN: Jan Thomas er klar i sin tale om hva han ser etter i en drømmemann, og om hva som ikke funker. Reporter: Jonas Hammer. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Hjalp med angsten

Kjendisstylisten forteller også at Kennedy har hjulpet ham med å takle sin sosiale angst fordi lufteturene har fått ham ut av isolasjon. Det tidligere ekteparet har nå valgt å kremere hunden.

Jan Thomas og Mørch Husby skilte seg i 2013 etter sju års ekteskap.

De har likevel fortsatt sitt nære forhold. I 2015 fortalte Jan Thomas til Dagbladet at de var nærmere enn noen gang.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer