Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Snoop Dogg:

Mistet sitt ti dager gamle barnebarn

- La oss sette pris på livet og dem vi er glade i mens vi er her.

TUNG TID: Her er Snoop Dogg avbildet med kona og deres eldste sønn Cordé på et event i Los Angeles i 2010. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Her er Snoop Dogg avbildet med kona og deres eldste sønn Cordé på et event i Los Angeles i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rapperen Snoop Dogg (47), hvis egentlige navn er Calvin Cordozar Broadus jr., og kona Shante Taylor (47) er i sorg. Onsdag døde deres yngste barnebarn, melder flere amerikanske medier, deriblant People.

Ekteparet, som ble kjærester allerede på videregående, har sønnene Cordé (25) og Cordell (22) samt dattera Cori (20) sammen. I tillegg har artisten også sønnen Julian (21) fra et tidligere forhold.

I 2015 ble 47-åringen bestefar for aller første gang, da eldstesønnen ønsket sønnen Zion (4 1/2) velkommen til verden. Den gang slapp sangeren jubelen løs med en hyllest til barnebarnet på Instagram.

- Zion. Du har mye kjærlighet i vente, mitt barnebarn!! skrev han blant annet.

2007: Her er Snoop Dogg avbildet sammen med sønnene Cordé og Cordell, datteren Cori og kona Shante. Foto: NTB Scanpix
2007: Her er Snoop Dogg avbildet sammen med sønnene Cordé og Cordell, datteren Cori og kona Shante. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tragisk nyhet

I august i fjor ble rapperens eldste sønn Cordé Broadus pappa igjen, denne gangen til dattera Elleven Love. Og tidligere denne måneden kom barn nummer tre til verden. Sønnen Kai Love.

Torsdag avslørte Cordé den tragiske nyheten om at hans nyfødte sønn har gått bort. Bare ti dager gammel.

- Kai Love 15/09/19 - 25/09/19. Min sønn Kai ga oss så mye kjærlighet og positivitet i denne verden. Energien hans vil leve videre, og disse ti dagene med kjærlighet vil alltid være helt spesielle for oss. La oss sette pris på livet og de vi er glade imens vi er her. Tusen takk, skriver 25-åringen i en rørende Instagram-post, som seinere har blitt slettet.

Ifølge E! News delte Cordé også en videosnutt av sin avdøde sønn som mottok et kyss fra et av søsknene sine på sykehuset.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona Morgan mistet datteren Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

- Han døde i armene mine

Etter å ha mottatt den tragiske nyheten var det flere som sendte sine kondolanser og varme ord til familien. Samme kveld delte Broadus nok et innlegg på Instagram hvor han takket følgerne sine for all støtten familien har mottatt.

- Min sønn gjorde alt han trengte å gjøre i sine ti dager her på jorda. Han er nå uteksaminert og fortsetter å jobbe. Han døde i armene mine, og den følelsen av energi vil aldri forlate meg. Kai vil at dere alle skal vite at han har det bra, og at han vil fortsette å inspirere de svake, er noe av det 25-åringen skriver på Instagram.

- Det gir mening hvorfor to kjærlige og helbredende mennesker som meg og Soraya fikk en engel som Kai, og nå vil vi bruke hans energi til å oppdra Elleven til å bli den beste personen hun kan være for oss alle, fortsetter ham.

Snoop Dogg har foreløpig ikke kommentert det tragiske dødsfallet, men fredag kveld, norsk tid, delte han denne posten på Instagram som kan tyde på at omhandler barnebarnets skjebne:

View this post on Instagram

🌹🙏🏾

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media