Whitney Port:

Mistet sitt ufødte barn

35-åringen deler hjerteskjærende beskjed på Instagram.

I SORG: På Instagram deler Whitney Port en trist nyhet med sine 1,4 millioner følgere. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB
I SORG: På Instagram deler Whitney Port en trist nyhet med sine 1,4 millioner følgere. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«The Hills»-stjerna Whitney Port (35) meddeler at hun har vært gjennom nok en spontanabort. Det kommer fram i et innlegg på Instagram. Flere nettsteder har omtalt den triste nyheten, deriblant ET Online og People.

«Hei alle sammen. Dette er ikke lett. Vi bestemte oss for å starte med vlogging på YouTube-kanalen vår for et par måneder siden for å dele to nyheter: renoveringen av nytt hus og en ny graviditetsreise. Dessverre spontanaborterte jeg», innleder hun innlegget med.

Port forklarer videre at hun og ektemannen Tim Rosenman ikke er sikre på om de fremdeles ønsker å dele YouTube-videoene, grunnet omstendighetene.

«Jeg var ikke sikker på om jeg ønsket å gjenoppleve smertene», skriver Port, som tidligere har vært åpen om den følelsesmessige uroen hun følte på etter å ha spontanabortert i juli i 2019.

Gledet seg over graviditeten

Videre skriver Port at denne gangen følte hun seg annerledes under graviditeten, og påpeker at hun under forrige svangerskap ikke trodde hun var klar for et nytt barn. Det endret seg denne gangen.

«Jeg var faktisk spent og gledet meg over graviditeten. Jeg så for meg alt. Jeg er lei meg, men jeg er ok, og vi vil prøve igjen. Jeg føler meg også trist over alle de som må gjennomgå dette eller som har gått gjennom dette. Jeg vet at samfunnet vårt vil dele, stå sammen og støtte - for det gjør dere alltid», avslutter hun innlegget med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer