Danijela Pavlica:

Mistet sønnen - får massiv støtte

Den svenske influenseren mistet sitt ufødte barn. Nå slår influenserkollegaene ring om den sørgende mora.

MISTET BARNET: Den svenske influenseren Danijela Pavlica mistet sin ufødte sønn. Nå renner kommentarfeltet hennes over av støttemeldinger. Foto: Instagram / Danijela Pavlica
MISTET BARNET: Den svenske influenseren Danijela Pavlica mistet sin ufødte sønn. Nå renner kommentarfeltet hennes over av støttemeldinger. Foto: Instagram / Danijela Pavlica Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

8. oktober i fjor kom den hyggelige nyheten om at den svenske influenseren Danijela «Dani» Pavlica (29) ventet sitt andre barn med samboeren Babak Faramarzian (38). Fra tidligere har paret dattera Vienna (2).

Gjennom svangerskapet har influenseren delt hyppige bilder av den voksende babymagen, og den lille familien på tre har vært tydelige på at de gledet seg stort til det nye familietilskuddet.

Slik ble det imidlertid ikke.

«Vi har mistet barnet vårt»

Tirsdag ettermiddag delte 29-åringen et hjerteskjærende innlegg på Instagram, der hun kunne avsløre at sønnen døde i magen.

«Vår elskede englesønn. Så forferdelig og urettferdig. Vi har mistet barnet vårt som døde i magen», innleder hun teksten med, til et bilde av hun og sønnen.

«Sjokket begynner å legge seg og sorgen tar over. Følelsen som begynte som en uvirkelig drøm er nå virkelig. Når vi har samlet krefter og mot skal vi prøve å fortelle mer om dette. Men vi tar en dag av gangen. Vi er så takknemlige for alle rundt oss som har støttet. Vi kommer alltid til å elske deg, vår elskede englesønn», skriver hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer