Danijela Pavlica:

Mistet sønnen: - Håpet han skulle våkne

Den svenske influenseren mistet sin ufødte sønn for tre uker siden. Nå forteller hun hva som skjedde.

DØDFØDSEL: Den svenske influenseren Danijela Pavlica mistet sønnen sin for tre uker siden. Nå åpner hun seg om opplevelsen. Foto: Instagram / Danijela Pavlica
DØDFØDSEL: Den svenske influenseren Danijela Pavlica mistet sønnen sin for tre uker siden. Nå åpner hun seg om opplevelsen. Foto: Instagram / Danijela Pavlica Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I oktober i fjor kom den hyggelige nyheten om at den svenske influenseren Danijela «Dani» Pavlica (29) ventet sitt andre barn med samboeren Babak Faramarzian (38). Fra tidligere har paret dattera Vienna (2).

For drøye tre uker siden kom imidlertid beskjeden om at familien på tre, som gledet seg stort til det nye familietilskuddet, hadde mistet den lille gutten.

Den gang delte nemlig 29-åringen et hjerteskjærende innlegg på Instagram, der hun kunne avsløre at sønnen døde i magen.

«Vår elskede englesønn. Så forferdelig og urettferdig. Vi har mistet barnet vårt, som døde i magen», innledet hun teksten med. Den gang kom det ikke fram hva som hadde skjedd.

I et intervju med Spädbarnsfonden forteller nå influenseren om sjokket og sorgen, og avslører samtidig hva som egentlig skjedde.

- Veldig, veldig sjokkerende

Et vanlig svangerskap varer i rundt 40 uker. 29-åringen kom imidlertid bare til uke 34, etter at sønnen Lyons hjerte sluttet å slå i magen. Influenseren forteller til at hun i rundt to ukers tid hadde lagt merke til at sønnen beveget seg mindre og mindre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer