Amber og Granger Smith:

Mistet sønnen: - Var ærlige

Amber og Granger Smith måtte fortelle barna sine at lillebroren deres var død.

FAMILIE: River (t.v.) døde i en tragisk drukningsulykke for tre år siden. Her med storesøskenene London og Lincoln, og foreldrene Granger og Amber. Foto: Skjermdump Instagram
FAMILIE: River (t.v.) døde i en tragisk drukningsulykke for tre år siden. Her med storesøskenene London og Lincoln, og foreldrene Granger og Amber. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

I 2019 mistet countrystjerna Granger Smith (42) og kona Amber Smith (40) sin yngste sønn, River, i en tragisk drukningsulykke i deres eget hjem. River ble bare tre år gammel. De hadde også to eldre barn, Lincoln og London, som da var henholdsvis fem og sju år gamle.

Nå har det gått tre år etter ulykka, og i en podkast om sorg, «Dear Media's Meaning Full Living», åpnet Amber seg nylig om livet sitt i dag, og ikke minst om hvordan det var å fortelle sine to andre barn om at lillebroren deres var død. Det melder People.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen «Rust» i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

- Veldig ærlige

I podkasten fortalte Amber at Lincoln og London, som i dag er åtte og ti år, var vitne til Rivers ulykke.

- Vi måtte være veldig ærlige helt fra begynnelsen. Vi dro hjem med den intensjon om å være veldig ærlige … Vi sa til dem at River var uten oksygen for lenge. De gjorde alt de kunne, men «Bubbie» døde. Og så lot vi dem prosessere følelsene sine og fortalte dem at uansett hva de følte … så var det OK, forteller hun i podkasten.

40-åringen understreket at de også lot barna se at hun og Granger sørget. Paret tok også valget om å dele mye av sine opplevelser i sosiale medier.

- Det var mange ganger det ikke var pent … hulkgråt, skriking i bilen, slag mot rattet, jeg satt ved senga hans, holdt teppet hans og gråt til det ikke var mer tårer igjen. Det var der jeg var og det er det som er ekte, og jeg tror ikke folk snakker om det. Jeg prøvde bare å vise virkeligheten av smerte og sorg, og det er ikke lett. Det er OK å føle disse følelsene … Men du kan ikke bli der, du kan ikke bli sittende fast på det stedet.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

- Rart å tenke på

To år etter at Amber, Granger og familien hadde mistet River, kunne de ønske et nytt familiemedlem velkommen da sønnen Maverick (9 md.) ble født.

Amber beskriver han som en veldig søt og glad liten gutt, som bringer mye glede tilbake i livene deres.

Firebarnsmora innrømmer imidlertid at det var noen tøffe øyeblikk i ukene etter fødselen.

- Jeg var så takknemlig over å ha Maverick og jeg var så full av glede, men jeg var også veldig trist fordi vi ikke hadde Riv (River red.anm.). Men så ville vi ikke hatt Maverick hvis vi ikke mistet Riv. Det er en rar ting å tenke på.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer