Amber og Granger Smith:

Mistet sønnen: - Var ærlige

Amber og Granger Smith måtte fortelle barna sine at lillebroren deres var død.

FAMILIE: River (t.v.) døde i en tragisk drukningsulykke for tre år siden. Her med storesøskenene London og Lincoln, og foreldrene Granger og Amber. Foto: Skjermdump Instagram
FAMILIE: River (t.v.) døde i en tragisk drukningsulykke for tre år siden. Her med storesøskenene London og Lincoln, og foreldrene Granger og Amber. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2019 mistet countrystjerna Granger Smith (42) og kona Amber Smith (40) sin yngste sønn, River, i en tragisk drukningsulykke i deres eget hjem. River ble bare tre år gammel. De hadde også to eldre barn, Lincoln og London, som da var henholdsvis fem og sju år gamle.

Nå har det gått tre år etter ulykka, og i en podkast om sorg, «Dear Media's Meaning Full Living», åpnet Amber seg nylig om livet sitt i dag, og ikke minst om hvordan det var å fortelle sine to andre barn om at lillebroren deres var død. Det melder People.

- Veldig ærlige

I podkasten fortalte Amber at Lincoln og London, som i dag er åtte og ti år, var vitne til Rivers ulykke.

- Vi måtte være veldig ærlige helt fra begynnelsen. Vi dro hjem med den intensjon om å være veldig ærlige … Vi sa til dem at River var uten oksygen for lenge. De gjorde alt de kunne, men «Bubbie» døde. Og så lot vi dem prosessere følelsene sine og fortalte dem at uansett hva de følte … så var det OK, forteller hun i podkasten.

40-åringen understreket at de også lot barna se at hun og Granger sørget. Paret tok også valget om å dele mye av sine opplevelser i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer