ØNSKER VELKOMMEN: Triana Iglesias har de siste sju sesongene ønska velkommen til «Paradise Hotel». Her fra seriens første sesong i 2009. Siden har det ballet på seg med skandaler. Foto: TV3
ØNSKER VELKOMMEN: Triana Iglesias har de siste sju sesongene ønska velkommen til «Paradise Hotel». Her fra seriens første sesong i 2009. Siden har det ballet på seg med skandaler. Foto: TV3Vis mer

Mobbing, onani, vold og kuler i bakken

Disse øyeblikkene husker vi best fra «Paradise Hotel»-sesongene.

(Dagbladet): I 2009 fikk vi vårt første møte med den norske utgaven av «Paradise Hotel». 

Det har ballet på seg med totalt sju sesonger av skandaleserien, men en åttende under innspilling i Mexico for øyeblikket.

Mens vi venter på at nye skandaler skal utspille seg på TV3, tar vi et tilbakeblikk på de mest minneverdige øyeblikkene fra de foregående sesongene.

Sendte mobber hjem Ett av øyeblikkene fra sesong én som mange fortsatt husker, skjedde i kjølvannet av at deltaker Margrethe Storlid ble mobbet av to andre kvinnelige deltakere.

Flere ordsalver ble skutt mot Storlid, og det hele endte med at de to anklagede mobberne, Lene Sortevik og Nanna Dahlen, måtte konkurrere om hvem som skulle sendes hjem fra realityprogrammet.

Det hele ble avgjort i et slag stein, saks, papir. Det etter ordre fra programleder Iglesias selv. Dahlen tapte og måtte vende kursen mot Norge igjen.

- Det lå ingen rasjonalitet bak mobbingen, man kan ikke skjelle ut noen for at de ikke matcher sko. Det er ikke greit, sa sesongens vinner, Petter Pilgaard, til Dagbladet da.

Onanerte på do I seriens andre sesong var en av de mest minneverdige karakterene Stian Claudi Reinung, som på tidspunktet var 20 år.

Etter å ha vært en stund på hotellet i seksuell frustrasjon, bestemte deltakeren seg bokstavelig talt for å ta ting i egne hender.

I bassenget ble det for mye for deltakeren, og han gikk på do for å løse «krisa».

Da bestemte like gjerne meddeltakerne Emil Løvstad og Carl Eliassen seg for ferske 20-åringen i akten. En skulle kanskje tro at en som blir tatt i å onanere stoppa, men han fortsatte like gjerne med tilskuere.

- Hovedstaden i Tyskland er Germany Sesong fire av serien, som rullet over skjermen i 2012, har flere minneverdige øyeblikk. Sesongens vinner, Vida Lill Gausemel Berge, valgte å kaste kula. Det sørget for at medfinalist Miguel Kristiansen fløy i flint.

Klubbpromotøren Iselin Michelsen, som da var 21 år, ble likevel sesongens store snakkis. Hun har de siste åra figurert i som modell, men huskes for sitatene hun la ned i «Paradise»-karrieren.

En heftig geografidiskusjon la noe av grunnmuren for dette. Der påsto hun at «hovedstaden i Tyskland er Germany» og at «hovedstaden i Spania er Barcelona».

Dette fikk de andre deltakerne til å le, til tross for at flere av dem selv blingsa på visse hovedsteder.

Viste usladdet penis I 2013 var det dags for sesong fem av serien. Denne sesongen var seksuell, med flere deltakere som hoppet i høyet sammen. Deltakeren Kristian René Johansen valgte dessuten å fri til meddeltaker Tina Skovdal. Han ble derimot sendt hjem av forloveden seinere i sesongen.

Det var derimot en annen hendelse som skapte reaksjoner. Da deltakerne satte i gang med drikkeleken «flasketuten peker på», ble Birger Dahl (24) oppfordret til å kysse Sander Johansen Kalstrups (22) penis.

På grunn av at TV3 sladder underlivet til deltakerne med en flygende sommerfugl, er deltakerne mer komfortable med å være nakne på TV. Men da Birger skulle fortelle om situasjonen i «greenroomet» etterpå, ble klippet vist i bakgrunnen, usladdet.

Derfor ble «utstyret» til Kalstrup vist i det fulle og hele på TV.

- Det er litt kjedelig at det har skjedd, men det får TV3 ta på sin kappe, sa Kalstrup til Dagbladet da.

Kuleslipp og «classy girls» Seriens sjette sesong gikk av stabelen i 2014. Vi ble kjent med flere fargerike karakterer, som Lene Angelica Nilsen og Aurora Gude. De omtalte seg selv som hotellets «classy girls».

Sistnevnte stakk av med seieren i sesongen, men det var på hengene håret. Hun og meddeltaker Nicolai Bennis slapp kula nesten helt likt, og det hele måtte avgjøres med å granske videoopptakene seinere.

Da det ble avgjort at Gude hadde vunnet, viste meddeltaker Labinot Haziri frustrasjonen sin. Bennis hadde nemlig lovet å bruke en del av pengene på ny crossykkel til Haziri, men det fikk aldri skje.

Klapsa til deltaker Sjuende sesong, som rulla over skjermen i fjor, hadde ikke uventa nok av skandaler på lur.

En av de mest omtalte, skjedde da to av deltakerne kom i en krangel.

Audun Dromnes Sørseth (22) lot seg provosere av  deltaker Kevin Soleng Hansen (26).

Begge var slått ut av konkurransen, men var inne igjen på hotellet for en siste fest med alle deltakerne.

- Jeg ville bare ha det gøy. Audun kjeftet på meg, og sa at jeg ikke skulle heve stemmen. Så klapset han til meg. Det var ikke vondt, men det var litt kraft i det, sa Soleng Hansen til Dagbladet.

Deltakeren påpeker at samtlige inne på hotellet hadde promille, og at hendelsen oppsto deretter.

TV3 omtalte hendelsen som et overtramp og sa at det ville få konsekvenser.