Christy Giles:

Modell (24) døde

Christy Giles ble bare 24 år.

DØDE: Modell Christy Giles døde. Foto: Instagram
DØDE: Modell Christy Giles døde. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Lørdag ble modellen Christy Giles (24) funnet død på et fortau utenfor et sykehus i Los Angeles.

Det melder Independent.

Giles skal ha vært ute på byen med venner før hun døde. Dødsårsaken mistenkes å være overdose, ifølge politiet i Los Angeles. Familien hevder imidlertid at det ligger noe kriminelt bak.

Modellens ektemann, Jan Cilliers, hevder at et videoopptak viser at 24-åringen ble etterlatt utenfor Southern California Hospital i Culver City av en gruppe menn.

Ektemannen selv befant seg i San Francisco da hendelsen inntraff. Han forteller at kona og ei venninne møtte noen menn på en fest i byen før de endte opp i en leilighet vest i Los Angeles.

KRITISERES: Travis Scott er i hardt vær etter åtte personer døde under festivalen hans i Houston. Vis mer

- Jeg har alle meldingene hun utvekslet med andre den kvelden, og hun sendte en SMS til venninna hun var sammen med klokka 05.30, hvor det sto «la oss gå ut herfra», uttalte Cilliers til ABC7.

- Knust

Ifølge myndighetene ble kroppen hennes etterlatt utenfor sykehuset tolv timer seinere. Venninna ble imidlertid dumpa utenfor et annet sykehus. Der befinner hun seg fortsatt, og tilstanden skal være kritisk.

Cilliers har flere ganger tatt til bildedelingstjenesten Instagram for å hylle Giles:

«Jeg kan ikke tro at du er borte. Tatt fra oss. Fra meg. Hvordan kan denne verden være så grusom. Hvordan kan folk være så onde. Du var himmelens lys. Lederstjerna på min reise. Glimtet i øyet mitt. Tungen i øret mitt. Øyeblikkene vi delte vil for alltid være brent inn i tankene mine. Men det er ikke nok. Jeg vil ha flere minner med deg. Jeg ville gjort alt for å få flere minner med deg. Hjertet mitt er knust», skriver han til en video av sin avdøde kone.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer

- Ikke frivillig

Giles dødsårsak mistenkes å være overdose av narkotiske stoffer, men ifølge ektemannen ville verken hun eller venninna gjort noe slikt av fri vilje:

- Venninnas toksikologiske undersøkelse kom tilbake, og jeg antar at de fant heroin i systemet hennes - noe som ingen av disse jentene noen gang ville gjort. Ikke frivillig, fastslo Cilliers.

I etterkant av dødsfallet har det blitt opprettet en GoFundMe-konto, hvor det nå er samlet inn mer enn 86 000 amerikanske doller, over 750 000 norske kroner, for å starte en etterforskning av saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer