Jeff Thomas:

Modell (35) døde brått: - Gledesspreder

- Hjertet ditt var alltid på rett sted.

DØDE: Den amerikanske modellen og influenseren Jeff Thomas har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Den amerikanske modellen og influenseren Jeff Thomas har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen og influenseren Jeff Thomas (35) har gått bort. Det melder en rekke amerikanske medier, deriblant People.

Thomas hadde en solid følgerskare på sosiale medier, og flere fans er nå i sorg etter nyheten om hans brå bortgang.

Kilder tilknyttet politiet forteller til People at omstendighetene rundt dødsfallet er under etterforskning, og at det per nå er foretatt en obduksjon av den avdøde.

I sorg

35-åringen hadde over 120 000 følgere på Instagram, hvor han titt og ofte delte innblikk fra hverdagen sin. Nå har flere tydd til kommentarfeltet for å etterlate en siste hilsen.

«Jeg møtte deg for mange år siden i New York. Du var en gledesspreder», skriver motedesigner Kris Haigh, ifølge New York Post.

«Det var en glede å ha vært agenten din. Du gjorde alt du trengte å gjøre for å lykkes i bransjen. Det var frustrerende til tider, men jeg visste om de målene du satte deg og lidenskapen din for å komme dit. Viktigere var vennskapet vi utviklet etterpå. Hjertet ditt var alltid på rett sted. Hvil i fred», skriver modellagent Gerald Frankowski.

«Blir jeg bedre i jobben min med lykkepromille?» undres programleder Ronny Brede Aase i sin nye serie «Et hardt liv med Ronny». For å få svar på det går han hardt til verks. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Thomas var signert av det London-baserte byrået AMCK og var å se i flere ulike moteshow og magasiner. Han grunnla også et konsulentbyrå for samtidskunst, samtidig som han gjorde ulike kommersielle reklamekampanjer og reklamer for kunstmagasiner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer