Rebecca Landrith:

Modell funnet død i veikant

Politiet har pågrepet og siktet en mistenkt lastebilsjåfør.

FUNNET: Den tidligere missedronningen Jessica Landrith ble søndag forrige helg funnet død i en veikant. Foto: Skjermdump Youtube / Cinema Couch
FUNNET: Den tidligere missedronningen Jessica Landrith ble søndag forrige helg funnet død i en veikant. Foto: Skjermdump Youtube / Cinema Couch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere modellen og missedronningen Jessica Landrith (47) ble funnet i en veikant i Pennsylvania - død. Funnet av liket ble gjort ved motorveien søndag morgen forrige helg av det lokale transportselskapet, ifølge politiet.

47-åringens foreldre har foreløpig ikke uttalt seg om datteras dødsfall, men broren, George Landrith, forteller til PennLive at hans yngre søster har hatt lite kontakt med familien de siste fem åra.

Videre uttalte han at familien var svært opprørt over nyheten.

- Familien hennes elsket henne høyt. Ingenting av dette får henne tilbake. Det er viktig at hun får rettferdighet, sa han, ifølge New York Post.

Landrith, som var fra Virginia, ble funnet med flere skuddskader, blant annet i hode, nakke, hals, bryst og hender, bekrefter rettsmedisiner Dominick Adamo til People. Han bekreftet også at det var snakk om et drap.

Lastebilsjåfør siktet

47-åringen hadde ikke identifikasjonspapirer på seg, men politietterforskere lykkes i å identifisere henne via fingeravtrykk.

Onsdag denne uka, bare tre dager etter at hun ble funnet, ble en mann arrestert i Connecticut. Mannen, en 28 år gammel lastebilsjåfør, ble kort tid seinere siktet for drap, ifølge PhillyVoice.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer