Caroline Bittencourt:

Modell funnet omkommet etter drukning

Den brasilianske modellen skal ha falt over bord under en båttur.

DØD: Caroline Bittencourt falt over bord da hun var på båttur med ektemannen søndag ettermiddag. Mandag ble hun funnet omkommet. Skjermdump: Instagram
DØD: Caroline Bittencourt falt over bord da hun var på båttur med ektemannen søndag ettermiddag. Mandag ble hun funnet omkommet. Skjermdump: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den brasilianske modellen Caroline Bittencourt (37), ble søndag ettermiddag meldt savnet etter å ha falt over bord under en båttur med ektemannen, Jorge Sestini.

Ulykken skjedde utenfor storbyen São Paulo i Brasil, etter at paret hadde havnet i en storm. Ifølge den lokale avisa Folha de S. Paulo har Sestini forklart til lokale myndigheter at han forsøkte å dykke etter kona i uværet, uten hell.

Mandag ettermiddag ble 37-åringen funnet omkommet på en strand fire kilometer unna, det bekreftet avisa Globo.

- Kan ha hoppet

Bittencourt var både programleder i hjemlandet Brasil og modell for internasjonale motehus. Blant annet har hun gått for designerne Valentino Garavani og Roberto Cavalli. Like før ulykken la hun ut et bilde fra båten til sine godt over 700 000 følgere på Instagram, men disse er nå fjernet.

Modellens agent, Andréia Boneti, gikk kort tid etter ut med en påstand om at 37-åringen kan ha hoppet til havs for å redde sine to små valper.

- «Carol» reiste alltid med hundene sine. Hun hadde «Cookie», som var sort og «Canjica», som var hvit, og hun var fullstendig forelsket i dem, uttalte han til Folha de S. Paulo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer