Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Conor McGregor:

Modellen slår tilbake mot ryktene

- Slutt med disse spørsmålene.

KRITIKK: Den tidligere russiske turneren Karolina Sevastjanova er i hardt vær etter å ha delt et bilde på Instagram. Foto: Instagram / Karolina Sevastyanova / NTB. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

Den russiske modellen og turneren Karolina Sevastjanova (25) har i flere år vært svært populær. Hun nådde muligens karrierens høydepunkt da hun under OL i 2012 i London tok gull i mangekamp. Det var også det siste store sportslige hun bega seg ut på.

Siden den gang har 25-åringen hovedsakelig jobbet som modell og tv-personlighet. Hun har studert tv, og ble ferdig med det i 2018. I 2015 var hun å se på forsiden av russiske Maxim, et herremagasin kjent for sine pikante bilder av aktuelle kvinner.

All berømmelsen har åpenbart sørget for at hun tidvis frekventerer spaltene i den kulørte delen av pressen. I tillegg følger over 400 000 mennesker tett med på hva hun driver med på Instagram.

- Slutt

Sånt kommer det også ofte kritikk av. Da Sevastjanova nylig var på besøk i Monaco, der hun for tida bor, møtte hun MMA-stjerna Conor McGregor. Det var fansen alt annet enn imponert over, skriver en rekke medier, deriblant News og New York Post.

25-åringen bestemte seg nemlig for å legge ut et bilde sammen med den irske slåsskjempen. Sammen med innlegget skrev hun bare en enkel emoji, av en biceps. Det var nok til å få fansen til å gå amok.

View this post on Instagram

💪🏼

A post shared by Karolina (@karolisha.s) on

I kommentarfeltet reagerer flere på at russeren står såpass tett med iren, og at hånda hans er godt plassert rundt midjen hennes.

Det mener flere er en hån mot McGregors kone, Dee Devlin, som han har vært i et forhold med siden 2008. De to er gift og har to barn sammen.

Andre spekulerer på om det kan være noe mellom 25-åringen og MMA-stjerna.

Dette har Sevastjanova selv sett seg nødt til å kommentere, noe hun gjør i et innlegg på Instagram Story.

«Dere, slutt med disse spørsmålene. Jeg gikk opp til ham med min egen mann, og han var med kona si», skriver hun.

View this post on Instagram

🌴🦁 #summer

A post shared by Karolina (@karolisha.s) on

Sevastjanova påpeker imidlertid ikke hvem «hennes mann» er, men uttalelsen indikerer at hun også har funnet kjærligheten.

McGregor tilbringer turen sammen med kona og de to barna. Verken han eller kona har sett seg nødt til å kommentere fansens spekulasjoner.

Det er imidlertid ikke første gang McGregor har blitt utsatt for utroskapsanklager - tidligere i år dukket det opp en video som angivelig skulle vise ham i seng med en annen kvinne.

I 2018 gikk en annen kvinne ut og hevdet han var far til hennes ett år gamle barn. Dette har McGregor nektet for.

Brutt forlovelse

Bildet med den russiske modellen var for øvrig ikke det eneste McGregor stilte opp på under besøket i Monaco. Han har også latt seg fotografere med fyrst Albert og hans kone, fyrstinne Charlene.

McGregor er ikke aktiv utøver for tida. Han meldte i starten av juni at han legger opp karrieren, noe som blir den tredje gangen UFC-stjerna sier seg ferdig med ringen. Han har på en annen side kort tid før annonseringen hintet til ny kamp, så man skal kanskje ikke se helt bort fra at iren kan ombestemme seg - igjen.

Han og kona lever tilsynelatende lykkelige sammen etter alle åra, og Devlin la i midten av juli ut et bilde på Instagram hvor hun kysser ektemannen.

«Gratulerer med dagen til mitt alt. La oss feire deg i kveld, kjære. Jeg elsker deg», skrev hun.

Instagram-kontoen hennes deler mye fra familielivet med idrettsstjerna.

Se dette innlegget på Instagram

Proud beyond words ❤️

Et innlegg delt av Dee Devlin (@deedevlin1)

Russeren, på sin side, trakk seg tilbake fra idretten allerede som 17-åring. Foruten å ha studert, er det nærliggende å tro at hun i dag lever av pengene hun tjener på Instagram. Hun har flere sponsede innlegg, og med en såpass stor følgerskare kan en enkelt kapitalisere.

SENDTE BESKJED: Da nære og kjære av avdøde Gemma Sisson (38) trodde de hadde fått tatt sitt siste farvel, fikk de seg en overraskelse. Foto: Gemma Sisson / Swns.com / NTB scanpix Vis mer

Kjærlighetslivet hennes har flere ganger skapt overskrifter. For en del år siden gikk det rykter om at hun hadde funnet kjærligheten med den russiske ishockeystjerna Alexander Ovechkin.

Han var på tidspunktet forlovet med tennisspilleren Maria Kirilenko, men da bilder av Sevastjanova og Ovechkin begynte å sirkulere på nettet, ble forlovelsen brutt.

Ingen av dem har imidlertid kommentert forholdet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!