Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chrissy Teigen:

Modellstjerna sovnet under Oscar-utdelinga, og enkelte hevder at det var en stille protest

Da Oscar-utdelingen gikk av stabelen i helgen, skal den amerikanske modellen, Chrissy Teigen, ha vært i trøtteste laget.

SOVNET PÅ SKULDEREN: Under nattens Oscar-utdenlig klarte ikke Chrissy Teigen å holde øynene oppe. Den amerikanske modellen sovnet på skulderen til ektemannen, John Legends, men skal trolig ha fått med seg ektemannens opptreden i løpet av kvelden. Foto: NTB Scanpix
SOVNET PÅ SKULDEREN: Under nattens Oscar-utdenlig klarte ikke Chrissy Teigen å holde øynene oppe. Den amerikanske modellen sovnet på skulderen til ektemannen, John Legends, men skal trolig ha fått med seg ektemannens opptreden i løpet av kvelden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til mandag, norsk tid, var det duket for den 89. Oscar-utdelingen i Los Angeles.

Det er alltid skyhøy stjernefaktor når det prestisjefylte showet finner sted, men det kan imidlertid se ut til at den celebre kvelden ble i meste laget for modellen og småbarnsmoren, Chrissy Teigen (31).

Sovnet under takketalen

Om man skal tro hennes liggende posisjon på skulderen til ektemannen John Legend (38), sov hun da «Beste mannlige skuespiller», Casey Affleck (41), holdt sin takketale.

Da Affleck mottok prisen filmet TV-produksjonen Matt Damon (46), som er en nær venn av ham, og uheldig for Teigen satt hun kun få rader bak og ble fanget på kamera - til fansens store begeistring.

Hun har nemlig skapt Twitter-storm etter at øyeblikket ble oppdaget, og flere fans har lagt ut Twitter-meldinger med klippet.

Mandag ettermiddag kan det imidlertid virke som om at Teigen har fått med seg oppstyret. Da la hun ut følgende Twitter-melding på profilen sin:

«Våknet nettopp, hva skjedde», skriver hun.

Kommentaren har fått massiv respons.

Fans har blant annet vitset om at modellen våknet alene etter utdelingen, mens resten av kjendisene var på etterfesten.

«Jeg har lekt med tanken om at du våknet opp i salen alene, hadde siklet litt på stolen hvor hodet ditt lå og tenkte «Er det over enda?» da du våknet», skriver en Twitter-bruker.

OSCAR: Én etter én dukket glitrende stjerner opp på den røde løperen før nattens Oscar-utdeling. Noen av dem bar blå sløyfer, som et subtilt spark til den amerikanske presidenten. Video: CNN / POOL Vis mer

En annen spør om 31-åringen fremdeles er i teateret hvor Oscar-utlendingen ble holdt, og lurer på om hun trenger skyss hjem.

Stikk mot Casey Affleck

Mens enkelte mener at Teigen rett og slett var trøtt, mener andre at dette var et forsøk på å protestere mot Oscar-vinneren Casey Affleck.

Affleck har ifølge The Guardian nemlig blitt anklaget for seksuell trakassering. I 2010 hevdet to kvinner at han hadde kommet med upassende kommentarer mot dem. Dette benektet han i starten, men han valgte å løse saken utenfor retten. Dette fikk anklagerne til å droppe et potensielt søksmål.

- Vi var alle fornøyde med hvordan det endte. Jeg var sur og lei meg, det er jeg sikker på at alle var, men jeg er ferdig med det, fortalte han til New York Times om saken.

Derfor mener flere fans at Teigen gjorde det som et stikk mot skuespilleren.

«Se på Chrissy teigen som later som hun sover gjennom Casey Afflecks takketale», skrev en.

Selv har Chrissy Teigen ikke delt noe mer enn den ene Twitter-meldingen rundt hendelsen. Affleck har heller ikke kommentert saken.

Ble sydd inn i Oscar-kjolen

I oktober 2015 kom nyheten om at Chrissy Teigen og John Legend ventet barn.

Under fjorårets Oscar-utdeling sleit modellen med å få på seg designer-kjolen sin. Den gang delte hun et bilde på Instagram hvor hun ble sydd inn i sin kroppsnære kjole.

Teigen og Legend fikk dattera Luna (10 måneder) sammen i april i fjor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media