Golden Globe 2017:

«Modern Family»-stjerna med dristig sexspøk fra scenen

Alt gikk ikke på skinner da Sofia Vergara skulle introdusere scenens neste gjester. 

KONTROVERSIELL: Sofia Vergaras vits under nattas Golden Globe-utdeling ble ikke godt mottatt av alle. Foto: NTB scanpix
KONTROVERSIELL: Sofia Vergaras vits under nattas Golden Globe-utdeling ble ikke godt mottatt av alle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Golden Globe-utdelingen i natt var innholdsrik. Flere vitset med Donald Trump fra scenen, enkelte tok til tårene og det var heller ikke mangel på glitter og glamour på den røde løperen.

«Modern Family»-stjerna Sofia Vergara var blant dem som glitret aller mest under utdelingen. I en kjole som viste fram skuespillerens flotte figur, var hun også på scenen natt til mandag.

Hun hadde fått i oppdrag å introdusere døtrene til «Rocky»-stjerna Sylvester Stallone - Sophia (20), Sistine (18) og Scarlet (14).

Sammen hadde jentene fått tittelen som årets «Miss Golden Globe». Jentene hadde på seg matchende, sorte kjoler, og hadde i oppdrag å eskortere vinnere, utdelere og artister av scenen.

Da Vergara skulle introdusere jentene til scenen, virket det som hun hadde språkvansker. Det resulterte i en spøk som kanskje var litt på kanten for en prisutdeling i beste sendetid.

- Anal tradisjon

Vergara la etter hendelsen ut et innlegg på Instagram der hun avkreftet at det var en talefeil som sto for den sjokkerende vitsen. «Jeg prøvde bare å komme på en god an*s-vits», skrev hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer