Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Golden Globe 2017:

«Modern Family»-stjerna med dristig sexspøk fra scenen

Alt gikk ikke på skinner da Sofia Vergara skulle introdusere scenens neste gjester. 

KONTROVERSIELL: Sofia Vergaras vits under nattas Golden Globe-utdeling ble ikke godt mottatt av alle. Foto: NTB scanpix
KONTROVERSIELL: Sofia Vergaras vits under nattas Golden Globe-utdeling ble ikke godt mottatt av alle. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Golden Globe-utdelingen i natt var innholdsrik. Flere vitset med Donald Trump fra scenen, enkelte tok til tårene og det var heller ikke mangel på glitter og glamour på den røde løperen.

«Modern Family»-stjerna Sofia Vergara var blant dem som glitret aller mest under utdelingen. I en kjole som viste fram skuespillerens flotte figur, var hun også på scenen natt til mandag.

GLITRET: Sofia Vergara på den røde løperen under nattas Golden Globe-utdeling. Foto: AFP PHOTO / VALERIE MACON
GLITRET: Sofia Vergara på den røde løperen under nattas Golden Globe-utdeling. Foto: AFP PHOTO / VALERIE MACON Vis mer

Hun hadde fått i oppdrag å introdusere døtrene til «Rocky»-stjerna Sylvester Stallone - Sophia (20), Sistine (18) og Scarlet (14).

Sammen hadde jentene fått tittelen som årets «Miss Golden Globe». Jentene hadde på seg matchende, sorte kjoler, og hadde i oppdrag å eskortere vinnere, utdelere og artister av scenen.

Da Vergara skulle introdusere jentene til scenen, virket det som hun hadde språkvansker. Det resulterte i en spøk som kanskje var litt på kanten for en prisutdeling i beste sendetid.

- Anal tradisjon

Vergara la etter hendelsen ut et innlegg på Instagram der hun avkreftet at det var en talefeil som sto for den sjokkerende vitsen. «Jeg prøvde bare å komme på en god an*s-vits», skrev hun.

For fra scenen liret hun nemlig av seg flere vitser som omhandlet rumpa og endetarmsåpningen.

- For Hollywood Foreign Press Association er det en anal tradisjon, sa hun og fortsatte:

- Jeg mente ikke... De har en anus tradisjon, proklamerte hun.

Det var nemlig ordet «annual», eller årlig, tv-stjerna forsøkte å si fra scenen, ifølge People som også har omtalt saken.

Vitsen falt ikke i god jord hos alle. The Sun skriver at flere seere gikk hardt ut mot Vergara i sosiale medier.

«Umm, kom akkurat Sofia Vergara med en anal-vits før hun introduserte to tenåringsjenter? Skjedde dette liksom?», skrev en seer på Twitter.

«Jeg er glad vi alle er enige i at Sofia Vergaras anal-vits var grusom», skriver en annen.

Meryl ut mot Trump

VANT: Ryan Gosling ble kåret til beste mannlige skuespiller for sin rolle i «La La Land». På scenen takket han både kona og sin døde svoger for støtten. Video: Hollywood Foreign Press Association/DCP Rights, LLC via CNN Vis mer

Flere skuespillere, regissører og produsenter kunne etter kveldens utdeling smykke seg med tittelen Golden Globe-vinner, men en som allerede har har vunnet den prestisjetunge prisen hele åtte ganger og har vært nominert 30 ganger, er veteranen Meryl Streep (67).

Det var derfor naturlig at stjerna, som har spilt i store filmer som «Mamma Mia», «The Devil Wears Prada» og «Sophie's Choice», ble hedret med æresprisen under utdelingen.

Streep brukte tida på scenen godt. Hun hadde med seg et manus på flere kort, og kom med spark til blant annet Donald Trump og innvandringspolitikk. Hun brukte aldri navnet til den påtroppende presidenten under talen sin, men det ble tydelig for både publikummere i salen og seere der hjemme at stjerna snakket om ham.

Det som utløste Streeps tirade mot Trump, var at han hadde mobbet New York Times-journalist Serge Kovaleski, som er funksjonshemmet.

Trump gestikulerte under en av sine taler mot journalisten, som skapte overskrifter verden over. Streep beskriver det som fjorårets mest oppsiktsvekkende hendelse.

- Respektløshet avler fram respektløshet, vold avler fram vold. Når de med mest makt bruker posisjonen sin til å mobbe andre, taper vi alle sammen, sa hun fra scenen ifølge Business Insider.

HARDT UT: Meryl Streep fikk ærespris under nattas Golden Globe-utdeling. Streep valgte å benytte anledningen til å gjøre alt annet enn å takke, og snudde det hele om til en tirade mot Donald Trump. Video: Hollywood Foreign Press Association /DCP Rights, LLC via CNN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling