Modus-stjernen Henrik Norlén i bilulykke

- Kolliderte med autovernet.

KOLLISJON: Henrik Norlén havnet onsdag i en bilulykke. Her er han avbildet sammen med Modus-kollega Melinda Kinnaman. Foto: NTB Scanpix
KOLLISJON: Henrik Norlén havnet onsdag i en bilulykke. Her er han avbildet sammen med Modus-kollega Melinda Kinnaman. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den svenske skuespilleren Henrik Norlén (46) deler selv nyheten på sin Instagram-profil om at han var involvert i en bilulykke onsdag.

Episoden fant sted i nærheten av Jönköping i Sverige, og ifølge 46-åringen selv hadde han «engelvakt».

Svenske Aftonbladet skriver at skuespilleren var ute og kjørte med sin Porche, da det plutselig begynte å sludde. Den glatte veibanen førte til at 46-åringen mistet kontroll over bilen.

- Jeg forsøkte å bremse ned farten, men hjulene mistet grepet på veien, og det var da jeg kolliderte med autovernet, sier Norlén til avisa.

- Adrenalinsjokk

Heldigvis endte det godt, og 46-åringen pådro seg ingen fysiske skader. Han forklarer at det likevel var en tøff mental påkjenning.

- Jeg fikk et lite adrenalinsjokk. Man blir jo skremt. Jeg hadde kjempeflaks, sier skuespilleren.

Selv hadde han ikke satt på vinterdekk i forkant av kjøreturen, og oppfordrer nå alle følgerne sine til å lære av hans feil.

TV-DRAMA: Henrik Norlén er denne høsten aktuell i Sverige med TV-serien «Syrror». Foto: NTB Scanpix
TV-DRAMA: Henrik Norlén er denne høsten aktuell i Sverige med TV-serien «Syrror». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kunne endt verre

I tillegg takker 46-åringen for all støtte og omtanke.

- Jeg har det bra! Tusen takk for omtanken, alle fine mennesker. Det kunne endt verre, skriver han på Instagram.

Norlén har gjort seg bemerket gjennom en rekke TV-serier og filmer. Han har blant annet medvirket i «Rederiet», «Fjällbackamorden» og «Beck». I disse dager er han også aktuell i Sverige med tv-serien «Syrror».

Her til lands er han kanskje mest kjent for sin rolle i TV-serien «Modus», som er sendt på TV 2.