Pierre Casiraghi:

Monaco-kjekkasen røper ny jobb

Pierre Casiraghi trer tydeligere fram i rampelyset.

KONGELIG: Pierre Casiraghi holder vanligvis en lav profil i offentligheten. Foto: Ot Ibrahim/Action Press/REX/NTB
KONGELIG: Pierre Casiraghi holder vanligvis en lav profil i offentligheten. Foto: Ot Ibrahim/Action Press/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til andre i fyrstefamilien av Monaco, holder Pierre Casiraghi (34) en langt lavere profil i rampelyset. Han er sønn av prinsesse Caroline av Hannover (64), tidligere Caroline av Monaco, og hennes andre ektemann, avdøde Stefano Casiraghi.

Stefano Casiraghi, som var italiener, døde i en tragisk ulykke under et båtrace utenfor Monacos kyst i oktober 1990. Han ble bare 30 år gammel.

Pierre med ny karriere

Yngstesønnen Pierre var knappe tre år gammel da dødsulykken inntraff. De andre barna til Stefano, Andrea (37) og Charlotte Casiraghi (35), fikk heller ikke vokse opp med faren i livet sitt.

STILSIKRE: Pierre og Beatrice er begge ambassadører for Dior. Foto: Willi Schneider/People Picture/Shutterstock/NTB
STILSIKRE: Pierre og Beatrice er begge ambassadører for Dior. Foto: Willi Schneider/People Picture/Shutterstock/NTB Vis mer

Til tross for en forholdsvis tilbaketrukken tilværelse, selv om han tilhører fyrstefamilien, ser det nå ut til at Pierre er klar for å ta et stort steg fram i offentligheten.

Avisen Women's Wear Daily skriver at Pierre er motehuset Diors nye ambassadør.

Nyheten kommer bare noen måneder etter at hans kone, Beatrice Borromeo (36), ble ambassadør for samme motehus i februar. Paret var naturligvis selvskrevne gjester i forbindelse med Dior Women's cruise show i Athen i sommer, skriver avisa.

FORBAUSER: Gloria de Paula var tidligere modell, men det nye karrierevalget forbauser. Video/bilder: @glorinahdepaula / Instagram Vis mer

Kongelig bryllup

Pierre og Beatrice giftet seg i 2015, og ga hverandre sitt «ja» hele to ganger. Først i en borgerlig seremoni, deretter i en religiøs seremoni i vakre La Maggiore i Italia én uke seinere.

Paret hadde vært av-og-på-kjærester i sju år da de giftet seg, og møttes da de begge studerte ved Luigi Bocconi-universitetet i Milano.

Og kort tid etter at de ble mann og kone, startet det kongelige paret på livet som foreldre. De har nemlig fått sønnene Stefano (4) og Francesco (3) sammen.

Da de ble foreldre for første gang, valgte de å kalle opp sin førstefødte etter faren til Pierre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer