Gunilla Persson:

Mora akuttinnlagt: - Nær ved å dø

Realitystjerna forteller om den dramatiske hendelsen.

SVÆRT FARLIG: Gunilla Persson, best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», forteller at mora var i stor fare. Foto: GoldenEye/London Entertainment/Splash News/NTB
SVÆRT FARLIG: Gunilla Persson, best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», forteller at mora var i stor fare. Foto: GoldenEye/London Entertainment/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Gunilla Persson (63), best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», delte forrige uke et åpenhjertig innlegg om moras helsetilstand.

Natt til torsdag ble hennes 96 år gamle mor akuttinnlagt på sykehuset i Los Angeles, det avslører realitystjerna selv på Instagram.

- Svært farlig

- Enda et mirakel har skjedd. Mamma ble igjen kjørt i all hast til sykehuset klokka 04.00 natt til torsdag fordi hun nesten ikke kunne puste og fordi hun hadde høy feber, skriver 63-åringen blant annet.

Videre forteller Persson at mora fikk diagnosen dobbeltsidig lungebetennelse.

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

- Det er naturligvis svært farlig i en alder av 96 år.

Overfor svenske Aftonbladet forteller 63-åringen mer om den skremmende opplevelsen.

- Hun kom inn på sykehuset og var veldig, veldig syk med sepsis og kjempehøy hjertefrekvens. Det slo som en slaghammer, altså 170-180 slag i minuttet.

- Mirakel

Mora fikk oksygenbehandling, men ifølge Persson hjalp ikke det heller.

- Selv om hun hadde det på, var ikke oksygennivået bra likevel. Så det var veldig nært at hun døde der, forteller realitystjerna til Aftonbladet.

Et døgn seinere skal imidlertid alt ha snudd, og mora kunne puste som vanlig igjen.

KUTTER SEG: I kampens hete går det litt fort for Lasse Matberg, som ender med å kutte seg veldig under en av konkurransene. Video: Sofie Losen og Nora Skavhaug Vis mer

- Det var et mirakel som skjedde der. Lungebetennelsen hennes kan jo ikke ha gått helt bort, men hun hadde blitt så mye bedre.

Sykehuset skal i utgangspunktet ha ønsket å sende hjem 96-åringen søndag, men Persson hadde ikke mulighet til å ta henne imot helt enda. Nå vil hun nemlig skaffe en sykepleier som kan ta vare på mora.

Perssons mor er dement, og har bodd og blitt tatt vare på hos dattera i nesten tolv år. Denne høsten har hun hatt en rekke helseutfordringer.

Nå ønsker «Svenske Hollywoodfruer»-profilen at mora skal overleve jula.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer