Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mandy Moore:

- Moren min gikk fra faren min for en kvinne. Og begge brødrene mine er homofile

Hollywood-stjerna snakker ut i nytt intervju. 

SKILT ETTER SEKS ÅR: Mandy Moore skilte seg fra ektemannen i fjor, men er ikke redd for at hun ikke ender opp med en tradisjonell familie. Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock
SKILT ETTER SEKS ÅR: Mandy Moore skilte seg fra ektemannen i fjor, men er ikke redd for at hun ikke ender opp med en tradisjonell familie. Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandy Moore (32) ble verdensstjerne allerede som 15-åring, da hun hadde sitt gjennombrudd med poplåta «Candy».

De siste åra har hun imidlertid vært mindre synlig i rampelyset, selv om privatlivet hennes har vært hyppig omtalt.

Dette fikk hun spesielt kjenne på da det i fjor ble kjent at hun og rockeren Ryan Adams (42) skulle skille lag etter seks år som gift.

I et portrettintervju med nettstedet Byrdie forteller 32-åringen imidlertid at hun ikke kjenner på presset til å gifte seg på nytt og stifte familie med det første.

Selv kommer hun nemlig fra en familie hun velger å omtale som «veldig lite tradisjonell».

-Jeg har aldri snakket om dette, men foreldrene mine er skilt. Moren min gikk fra faren min for en kvinne. Og begge brødrene mine er homofile.

- Men foreldrene mine elsket hverandre, de gjorde en fantastisk jobb med å oppdra oss, sier hun.

Vil ha barn

Moore vokste opp i byen Nashua med foreldrene Stacy og Donald. Hun har en storebror, Scott, og en lillebror, Kyle.

Happy Mother's Day to all the mamas out there. Love you, mom. ❤️❤️❤️

A photo posted by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Selv om drømmen om en tradisjonell familie slo sprekker da foreldrene gikk hver til sitt, har hun innsett at de alle har det mye bedre i dag.

- Alle er så mye lykkeligere nå, deres autentiske selv, sier hun.

Et halvt år etter bruddet med Ryan Adams, falt stjerna for musiker Taylor Goldsmith. Hun stresser ikke med å ta steget videre i forholdet, men legger heller ikke skjul på at hun drømmer om å bli mamma en dag.

- Jeg vil ha barn i løpet av de neste årene. Jeg har alltid sagt at jeg vil ta vare på meg selv på best mulig måte før jeg kommer til det stedet i livet, forteller hun.

- Folk kastet bort pengene

Siden starten på musikkarrieren på 90-tallet, har Moore gitt ut hele åtte album. Flere av låtene har blitt store hits.

I 2007 fortalte hun for øvrig at hun synes synd på alle som brukte penger på å kjøpe musikken hennes den gang.

- Det føles ille at folk har kastet bort pengene på slik triviell, æsj popmusikk, sa hun i et intervju med bladet Jane.

I senere tid har hun satset for fullt på skuespillerkarrieren, og har vært å se i filmer som blant andre «A Walk to Remember», «Prinsesse på prøve» og «Chasing Liberty».

17 ÅR GAMMEL: Her er Mandy Moore (t.h) avbildet med Heather Matarazzo og Oscar-vinner Anne Hathaway i filmen «Prinsesse på prøve» fra 2001. Da var hun 17 år gammel. Foto: Buena Vista Int./ZUMA Press
17 ÅR GAMMEL: Her er Mandy Moore (t.h) avbildet med Heather Matarazzo og Oscar-vinner Anne Hathaway i filmen «Prinsesse på prøve» fra 2001. Da var hun 17 år gammel. Foto: Buena Vista Int./ZUMA Press Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!