Priscilla Presley:

- Mørkeste dagene i familiens liv

Priscilla Presley åpner seg opp om barnebarnets tragiske bortgang.

ÅPEN: Priscilla Presley mistet tidligere denne måned barnebarnet Benjamin Keough. Han ble bare 27 år gammel, og nå åpner hun opp om den vonde sorgen. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Priscilla Presley mistet tidligere denne måned barnebarnet Benjamin Keough. Han ble bare 27 år gammel, og nå åpner hun opp om den vonde sorgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I forrige uke kom den tragiske nyheten om at Benjamin Keough, Elvis og Priscilla Presleys barnebarn, hadde gått bort - bare 27 år gammel.

Den gang hadde verken politiet eller de pårørende gitt noen opplysninger om dødsårsak. Det har imidlertid i seinere tid blitt bekreftet av Los Angeles rettsmedisinke avdeling at Keough tok sitt eget liv, ifølge blant andre BBC.

Det skal naturligvis ha etterlatt de pårørende i en stor sorg, og i en uttalelse kom det fram at Lisa Marie Presley (52), Benjamins mor, skal ha vært totalt sønderknust.

- Hun er fullstendig hjerteknust, utrøstelig og forbi knust, men forsøker å holde seg sterk for sine 11 år gamle tvillinger og sin eldste datter, Riley. Hun forgudet den gutten. Han var hennes livs kjærlighet, sa Presleys manager, Roger Widynowski, i uttalelsen, ifølge USA Today.

- Har vært ødeleggende

Nå har også Priscilla Presley (75), Keoughs bestemor, åpnet seg opp om det vonde tapet. Det gjør hun i et innlegg på Facebook, som i skrivende stund har over 37 000 likerklikk, og 11 000 kommentarer.

«Dette er noen av de mørkeste dagene i familiens liv. Sjokket ved å miste Ben har vært ødeleggende. Å plassere alle bitene av «hvorfor» sammen igjen har penetrert sjela mi. Hver dag våkner jeg og håper det skal bli bedre», skriver 52-åringen i innlegget, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer