Jørgine Vasstrand og Morten Sundli:

Møter i retten - igjen

Bloggeren gikk til søksmål etter funn av skjeggkre i deres nykjøpte leilighet. Neste uke starter ankesaken.

BOLIGTVIST: Influenser Jørgine Vasstrand og ektemannen Morten Sundli skal i neste uke møte i retten, når ankesaken starer. Paret gikk i fjor til søksmål etter at de fant skjeggkre i deres nykjøpte bolig på Torshov i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BOLIGTVIST: Influenser Jørgine Vasstrand og ektemannen Morten Sundli skal i neste uke møte i retten, når ankesaken starer. Paret gikk i fjor til søksmål etter at de fant skjeggkre i deres nykjøpte bolig på Torshov i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor måtte influenser Jørgine Massa Vasstrand (30), også kjent som «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (30) møte i retten etter at de gikk til søksmål fordi de fant skjeggkre i sin nykjøpte bolig.

De krevde prisavslag og erstatning pålydende 634 000 kroner av den tidligere eieren av leiligheten på Torshov i Oslo. Det hele endte med at ekteparet tapte i retten, og ikke fikk noen erstatning. I seinere tid har paret solgt den aktuelle leiligheten, og er nå bosatt på Jessheim.

Nå skal det profilerte ekteparet møte i retten nok en gang. Vasstrand og Sundli har anket saken fra 2019, og tirsdag og onsdag i neste uke skal ankesaken behandles i lagmannsretten, skriver Romerikes Blad.

Ifølge avisa skal saken behandles på nytt i Borgarting lagmannsrett i Oslo 12. og 13. mai.

- Avgjørelsen er korrekt

- Det er heldigvis svært få slike saker som må helt til retten for å bli løst. Noen ganger er det imidlertid behov for å få en nøytral dommers vurdering. I denne saken fikk selger støtte for sine synspunkter i tingretten. Vi mener at denne avgjørelsen er korrekt, sier Mille Haslund Mellbye i Claims Link til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer