Pernilla Wahlgren:

Møter motgang: - Helt feil

Den svenske stjerna deler nye detaljer rundt byggeprosjektet.

FEIL: Pernilla Wahlgren deler detaljer om byggeprosjektet på Lidingö. Her sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB
FEIL: Pernilla Wahlgren deler detaljer om byggeprosjektet på Lidingö. Her sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB Vis mer
Publisert

For tida bygger den svenske popstjerna Pernilla Wahlgren (54) sin drømmevilla på øya Lidingö i Stockholm.

Det er imidlertid ikke til å stikke under stol at store byggeprosjekter kan by på motgang, noe 54-åringen har fått kjenne på i løpet av arbeidet med luksusvillaen.

Det pågående byggeprosjektet skal nemlig være alt annet enn en dans på roser. Det forteller hun i en ny episode av podkasten «Wahlgren & Wistam», som sangfuglen har sammen med programleder Sofia Wistam (56).

Expressen er blant mediene som omtaler saken.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Det førte til at hun fikk kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

- Tenkt helt feil

Den luksuriøse villaen som begynner å ta form, skal etter planen bli 300 kvadratmeter stor med mye lys og åpne rom. Prosjektet har likevel tatt mye lengre tid enn det sangfuglen først beregnet.

Snart skal blant annet hvitevarer til kjøkken og bad leveres til huset, men villaens beliggenhet har skapt et hinder i denne delen av byggeprosjektet.

- Nå er det snart på tide at kjøkken og bad og alle de store tingene skal leveres, men de kommer ikke opp til huset. Jeg må leie en kran for å få dem inn i huset. Hvor mye koster det liksom? spør Wahlgren.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Her forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

I forbindelse med dette kommer hun med en oppfordring til de av følgerne sine som vurderer å bygge hus.

- Til dere som skal bygge hus på et fjell - tenk dere om én gang til, mener Wahlgren.

Hvem som har skyld i forsinkelsene og motgangene utdyper ikke 54-åringen ytterligere, men legger til at det er visse mennesker som har «tenkt helt feil» i forbindelse med byggeprosessen.

FULL FYR: Det gikk galt da Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Skeptisk

Da Wistam spør Wahlgren om hun har en dato for når luksusvillaen skal stå klar, svarer hun:

- Akkurat når føler jeg meg skeptisk, og tror ikke på noe når de sier visse datoer. Jeg mistenker at jeg kommer til å flytte inn i noe slags provisorisk - at huset kommer til å stå klart men at tomten kommer til å se helt for jævlig ut.

Hun er likevel optimistisk og legger til at hun tror at villaen kommer til å bli bra når den endelig står klar.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer